Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
vanvolf +146
Miesiąc temu skończył się remont śluzy i jazu w Ratowicach, który kosztował nas 65mln zł, po czym Wody Polskie zakazały przejścia / przejazdu przez jaz oraz śluzę. Ponad 110 lat nikomu to nie przeszkadzało - może napiszmy Wodom Polskim co o tym myślimy ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ps. Polecam trase z Wrocławia do Kotowic i powrót przez Ratowice do Wrocławia - trasa jakoś 50km i jest śliczna.
Ps. Polecam trase z Wrocławia do Kotowic i powrót przez Ratowice do Wrocławia - trasa jakoś 50km i jest śliczna.
#tarnow #wypadek #motoryzacja #motomirko
@Filareta: Nic nie stało na przeszkodzie, żeby teraz z nią był, ale wolał #!$%@?ć. Jego wybór, nic mi do tego.
@Filareta: Mógł o tym pomyśleć zanim tych wyborów dokonał.
Szkoda kierowcy tira
No kto by mógł się spodziewać, że butlosikacz będzie skręcał przez dwa pasy...
Co to za różnica czy motonoga czy szybkie auto?
Po pierwsze : Zasada ograniczonego zaufania
Po drugie : to teren zabudowany więc jedziesz 50 a nie 150 km/h
Po trzecie : kierunkowskaz. No ale jak mógł go zobaczyć, jak idiota musiał się popisać i jechać na jednym kole(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Inna sprawa, że nie ma prawa do #!$%@? po mieście.
Czyli teraz za każdym razem jak jadę prawym pasem przez skrzyżowanie to muszę się zatrzymać i poczekać bo ci z lewego pasa mogą sobie zechcieć skręcić w prawo.
150km/h to ponad 40m/s. Starując z miejsca moto musi w sprzyjających warunkach mieć dobre 5 - 6 sekund zanim osiągnie taką prędkość. Cały film tyle nie ma
Kierunkowskaz nie daje pierwszeństwa. Nie nakazuje się zatrzymać innym uczestnikom ruchu. Nie zezwala na skręcanie przez
Ustawa, uchwała, rozporządzenie....cokolwiek co zezwala ci nie stosować się do zasad ruchu drogowego jeśli masz dłuższe auto.
Bo "wydaje mi się" to żaden argument
@wojtoon: Art. 22. o ruchu drog.
Punkt 4 też obowiązuje
Jednak ostatnio miałem przyjemność śmigać starą dwójką do poznania plus minus z centrum polski. 90 procent aut robiło mi miejsce uprzyjemniając mi przejazd, więc na prawdę szacun. O wiele wygodniej się podróżuje, zwłaszcza że nie wyprzedzałem jak #!$%@? (chopper here, max 110 - 120km/h przy wyprzedzaniu).
Macie pojecie, ze w UK chlopaczki ktore przy zwyklej predkosci NA AUTOSTRADZIE na kilkanascie metrow podniosly kolo poszly na miesiac do ciupy? W glowie sie nie miesci, co? XD
Bum.
Co to znaczy
"pewnie kierunkowskaz..."?
Czy mogę powiedzieć, że "pewnie dajesz dupy za pieniądze" i to będzie zawsze prawda?
Bez obrazy, ale albo coś jest, albo to są domysły. W sądach nie opierają się na domysłach
Wyprzedzanie z prawej strony więc to ten z lewego pasa musi ustąpić pierwszeństwa wjeżdżając na prawy pas.
Bum, bum i łup.
Idź na prawko, albo poczytaj
Przy wyprzedzaniu prawym pasem też obowiązuje zasada, że to ten z lewego pasa ustępuje pierwszeństwa
A to na wypoku są już wyniki oficjalnego śledztwa przeprowadzonego przez wysokowykwalifikowanych piwniczaków?
Myślałem że tą osobówkę ciągnie za sobą. No ale zebrało się w kupie kilka czynników i śmierć gotowa