Wpis z mikrobloga

Wczoraj wieczorem pojechałam do McDonalda na jedzonko. Zamówienie złożyłam na stanowisku samoobsługowym, zapłaciłam kartą i zaczęłam grzebać w telefonie. Po 10 sekundach zorientowałam się, że nie został wydrukowany paragon. Podeszłam do obsługi, wytłumaczyłam problem, po wysłuchaniu obsługa poprosiła kierownika. Pokazałam, że z konta pobrano kasę, nie mam paragonu z numerkiem zamówienia, o dziwo u nich w systemie też nie było tego zamówienia. Pan kierownik rzucił jeszcze raz okiem na historię operacji w telefonie i powiedział, że dostanę zamówienie i przepraszają za kłopot. Dziękuję Panie McDonald :)

#mcdonalds
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BenzoesanSodu:
bułka z pszenicy, która rosła na polach nieskażonych radioaktywnie. Warzywa z pól, gdzie gospodarz własnoręcznie pielęgnuje uprawę bez chemii. Mięsko z kurek, które radośnie hasają po zielonych łąkach zachodniej polski. Sos na bazie naturalnych składników, bez konserwantów, który jest składnikiem preparatu do mumifikacji ( ͡º ͜ʖ͡º) I gdzie Ty widzisz syf? ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@wodze_owce_na_manowce: Eee tam MCDonald to uj w porownaniu do Kfc. Bralismy w drivie w maku zapomnieli 1 kanapki wrocilismy po 2 minutach, powiedzieli, ze spoko i dali to czego zabraklo. W Kfc natomiast oprocz wydania tego czego zapomnieli, dali jeszcze dodatkowo torbe materialowa z logiem kfc. Bardzo milo.
  • Odpowiedz
@wodze_owce_na_manowce: Btw. Na zachodzie nikt nie wymaga paragonu. Ba, nawet te p---------i nie drukują numerka, tylko pojawia się na ekranie informacja, że twoje zamówienie ma numer xx. I tyle. Idziesz po swoje i Ci wydają bez zająknięcia.
  • Odpowiedz
Za zamówienie, którego nie było w systemie, na które nie miałam potwierdzenia paragonem. A screena z wykonanej operacji można przerabiać i mieć codziennie darmowe żarcie :D

@wodze_owce_na_manowce: Nie miałaś paragonu bo ci nie wydali, za co swoją drogą można by pewnie d-----ć srogą karę, niech oni tobie dziękują XD
  • Odpowiedz
Po 10 sekundach zorientowałam się, że nie został wydrukowany paragon

@wodze_owce_na_manowce: ja też nie dostałem paragonu, ale zapamiętałem numerek który się wyświetlił. I wiesz co? Wydali mi żarcie bez sprawdzania paragonu z numerkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz