Aktywne Wpisy

niepisowski +171
Nie żyje artystka kabaretowa, Joanna Kołaczkowska. Zmarła w wieku 59 lat z powodu choroby nowotworowej.
(tagi heheszki i humor, żeby fani kabaretów się dowiedzieli)
#kabaret #humor #komedia #seriale #polska #heheszki #nocnazmiana #gorzkiezale #spadkobiercy #hrabi
(tagi heheszki i humor, żeby fani kabaretów się dowiedzieli)
#kabaret #humor #komedia #seriale #polska #heheszki #nocnazmiana #gorzkiezale #spadkobiercy #hrabi
źródło: temp_file988713955152437149
Pobierz
lubie-sernik +13
Mieliście kiedyś do czynienia z policją? Np. Bycie na dołku lub chociaż jazda radiowozem?
Ja byłem na dołku na 48h kiedyś za niewinność
Ja byłem na dołku na 48h kiedyś za niewinność

Wiele utworów, które szanuje widziałem na żywo i miałem lekki problem, na którą się zdecydować, a ponieważ z "wielkiej szóstki" rocka progresywnego nie było jeszcze Jethro Tull no to pojedziem z Andersonem i ekipą. Skądinąd tego Pana zawsze w opór będę szanował za konsekwencję i bezkompromisowość w czasem pozornie absurdalnych pomysłach. No bo cóż to za pomysł, uczynić z fletu instrument rockowy. Na którym będzie grał frontman. I to jak.
A jeżeli chodzi o sam utwór - nawet jeżeli ktoś samej piosenki nie zna, może zdawać brzmieć znajomo, jak zresztą wielu ludzi uważa wydany 7 lat później "Hotel California" za bezpośrednio inspirowany właśnie tym utworem, szczególnie, że obie grupy koncertowały razem, dlatego miejsca na inspiracje znalazło się sporo. Ja nie oskarżam i spisków nie doszukuję, tylko cieszę się muzyką.
Jethro Tull - We Used to Know
#365daymusicchallenge #jethrotull