Aktywne Wpisy

Notakaprawda +161
#chwalesie #alkoholizm
Dzisiaj mija dokładnie rok jak przestałem pić. Rok temu o tej godzinie myślałem że umieram, miałem zimne poty, nic nie mogłem zjeść, waliłem 10 dzień z rzędu. Aż wylądowałem w cudownym ośrodku. 6 lat wszywek nie pomogło, 5 tygodni terapii - owszem.
Gdyby ktoś szukał pomocy dla siebie - napiszcie priv, dam namiar.
Dzisiaj mija dokładnie rok jak przestałem pić. Rok temu o tej godzinie myślałem że umieram, miałem zimne poty, nic nie mogłem zjeść, waliłem 10 dzień z rzędu. Aż wylądowałem w cudownym ośrodku. 6 lat wszywek nie pomogło, 5 tygodni terapii - owszem.
Gdyby ktoś szukał pomocy dla siebie - napiszcie priv, dam namiar.
źródło: 1000034096
Pobierz
JerryManson +471
Wyobraźcie sobie, ze ci ludzie posiadają jakiekolwiek prawa wyborcze xD
źródło: 1000022279
Pobierz

W jakim szpitalu? Z cukrzyca da sie zyc normalne zycie, pod warunkiem przestrzegania zalecen lekarzy. Nie wymaga ona hospitalizacji
@Docent_nauk: no chyba że się zje 3 kilogramy cukru i przepije 20 litrami mleka, to wtedy może w głowie się zakręcić się
Racja. Chodzilo mi o staly pobyt w szpitalu
@mruwkabigbituwka:
Szpitale sa od leczenia ludzi, nie opiekowania sie nimi. Do Konona moze zostac przydzielona pielegniarka, ktora bedzie przychodzic do niego kilka razy w tygodniu zmierzyc mu poziom glukozy, upewnic sie ze ma leki i je zazywa. Jesli uzna , ze Misio nie radzi sobie samodzielnie, Prezydent moze otrzymac dochodzaca opiekunke z pomocy spol. W absolutnej ostatecznosci, gdyby stal
Byl 4 razy na obserwacji. Nigdy nie wykryto niczego, co kwalifikowaloby go do umieszczenia tam na dluzej. Konon nie jest niebezpieczny dla siebie ani otoczenia, a samo gadanie glupot w internecie to niewystarczajacy powod by umieszczac kogos w wariatkowie, mimo ze pare miesiecy diety cukrzycowej, opieki lekarskiej i regularnego przyjmowania lekow, w takim osrodku, na pewno dobrze by mu zrobilo
Po wizycie w Hjuston po grozbach samobojczych dostal jakies tabletki, nie wiadomo czy byly to psychotropy. Recepte oczywiscie od razu spalil w piecu