Wpis z mikrobloga

@Niski_Manlet: ale ty masz świadomość, że vice to coś między onetem a pudelkiem?

fajnie się to czyta, ogólny trzon historii jest prawdopodobny, ale tych historii nie da się zweryfikować a czasami jak walną zbyt grubą ściemę to fakty się nie zgadzają
  • Odpowiedz
@ciezka_rozkmina: każdy pewnie tak sobie myśli ale rly- pieniędzy to z tego ogromnych nie ma, a stres pewnie spory. serio byś tego chciał? bo ja nie. dillują tylko seby którym wszystko jedno albo serio ludzie którzy mają nerwy ze stali. bo nawet jak taki kaz nawija w kawałkach że przez dilerke ma nerwice to chyba coś znaczy hehe.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@sebagohamalysz: Ja wtedy I tak miałem r-------e nerwy i paranoje więc gorzej być nie mogło. A miałem zaufane grono odbiorców. Misja z niskim ryzykiem. Hajs na fecie nie był by duży ale wtedy na krysztale szło zrobić majątek. Na mieście 50pln gram jakiegoś klefedronu zmieszanego z c--j wie czym, predator wtedy dostarczał berporblemowo sort jakiego nie widziałem na ulicach w tym mieście
  • Odpowiedz
@ciezka_rozkmina: myślę, że musielibyśmy spróbować, żeby to zrozumieć. btw u mnie też było takie hermetyczne środowisko ćpunków. nie należałem do niego bo za młody rocznik to był, ale jak przyszło co do czego, to każdy spruł się na każdego. teraz większość z nich spokojnie lata po mieście dalej udając escobarów. nawet sprawiedliwości na tym świecie nie ma :]
  • Odpowiedz