@Niski_Manlet: ale ty masz świadomość, że vice to coś między onetem a pudelkiem?
fajnie się to czyta, ogólny trzon historii jest prawdopodobny, ale tych historii nie da się zweryfikować a czasami jak walną zbyt grubą ściemę to fakty się nie zgadzają
@crazykokos: Był okres posuchy w środowisku a ja z sąsiednich lokalizacji miałem dwa źródełka. Teraz i źródła się urwały i ze środowiska trochę wypadłem. No takie moje przegrane życie.
@ciezka_rozkmina: każdy pewnie tak sobie myśli ale rly- pieniędzy to z tego ogromnych nie ma, a stres pewnie spory. serio byś tego chciał? bo ja nie. dillują tylko seby którym wszystko jedno albo serio ludzie którzy mają nerwy ze stali. bo nawet jak taki kaz nawija w kawałkach że przez dilerke ma nerwice to chyba coś znaczy hehe.
@ciezka_rozkmina: myślę, że musielibyśmy spróbować, żeby to zrozumieć. btw u mnie też było takie hermetyczne środowisko ćpunków. nie należałem do niego bo za młody rocznik to był, ale jak przyszło co do czego, to każdy spruł się na każdego. teraz większość z nich spokojnie lata po mieście dalej udając escobarów. nawet sprawiedliwości na tym świecie nie ma :]
@sebagohamalysz: jak mówię, że zaufane środowisko to tak było :p Edit: ale fakt, z klientami bywa różnie i pewnie jakiś frajer w końcu by narobił sobie przypału i się spruł
fajnie się to czyta, ogólny trzon historii jest prawdopodobny, ale tych historii nie da się zweryfikować a czasami jak walną zbyt grubą ściemę to fakty się nie zgadzają
@RoastieRoast: a czemu by nie
Edit: ale fakt, z klientami bywa różnie i pewnie jakiś frajer w końcu by narobił sobie przypału i się spruł