Wpis z mikrobloga

• 2
@fervi pdf od kogoś takiego, gość cały czas się mylił a teraz kapitał idzie w alty którym cały czas wieścił nagła śmierć
  • Odpowiedz
@lunax: Oczywiście, że pójdzie w alty. A potem alty wydymają innych. Jesteś świeżakiem, to sobie zobacz jakie kryptowaluty umarły w 2017 - 2018 roku.

Potem zobacz jakie umarły wcześniej. I nie, to nie były niszowe projekty, zdarzało się, że nawet kryptowaluty z TOP 10 umarły

Musisz po prostu przeżyć na własnej skórze strzyżenie i tyle
  • Odpowiedz
@lunax: Tego nikt nie wie, przy czym jest to najbezpieczniejsza sieć, dlatego Microsoft pracuje na Bitcoinie, a nie na innych.

Dodatkowo szybko się rozwija. Bo widzisz, Ethereum to ciekawe doświadczenie i chętnie się temu będę przyglądał:
- Masz szybszego EOSa, co prawda z cenzurą itd. ale firmy zapowiadają, że będą na to przechodzić
- Bitcoin ma warstwę kompatybilną z Ethereum, oferując przy tym większe bezpieczeństwo

A ludzie znają Bitcoina. Nie
  • Odpowiedz
@fervi: większego głąba nie widziałem. Nie było tu większego głaba po prostu... dajcie mu spokój, niech załaduje wszystkie pieniądze z komunii w shity z top 50. Niech mu się zjebią do zera i będzie spokój. Może komuś normalnemu bagi napompuje chociaż xD
  • Odpowiedz
Tego nikt nie wie, przy czym jest to najbezpieczniejsza sieć, dlatego Microsoft pracuje na Bitcoinie, a nie na innych.

@fervi: Możesz to rozwinąć bo nie potrafię się powstrzymać od śmiechu w jaki sposób Microsoft pracuje na Bitcoinie ? XD XD XD Większej bzdury nie słyszałem , chyba , że pijesz do tego , że umieścili symbol BTC w arkuszu kalkulacyjnym ? XD

Microsft dla Ethereum wypuścił narzędzie do tworzenia tokenów
  • Odpowiedz
Na Bitcoinie ma być system autoryzacji ludzi - czy będzie to nie wiem

@fervi: na Ethereum to nie będzie XD

A lightweight identity system. ERC1056 describes an identity system in which all ethereum accounts are valid DIDs. This is useful since it means that identity creation is free (as simple as creating a key pair) and that all existing ethereum wallets are valid identities
  • Odpowiedz