Pod tym postem wrzucajcie pytania jak macie. Na pewno tak, będziemy potrzebować tak z 10zł na ze dwie opaski na rękę na szafki. W 4 osoby do jednej się akurat zmieścimy. To są takie szafki gdzie się wrzuca rzeczy przed pójściem na kolejkę, wszelkie okulary, portfele, klucze ewent. oczywiście można zostawić w aucie co nie (parking 5zł też). Fajnie jakbyśmy się zrzucili na paliwo, weźmiemy taką apkę na telefon żeby ładnie liczyła co i jak. Żarcie na miejscu koło 20zł. Bardzo się jest głodnym po 2 zjazdach nawet. Jak chcemy zobaczyć całe miejsce to zjemy ze 2 razy albo 3. Z wodą jest tak, że jest tylko jedna kolejka na której będziemy minimalnie połowę mokrzy. Także weźcie sobie ciuchy jakieś na zmianę, tą zahaczymy ostatnią - chyba że robimy tak że stroje kąpielowe i potem ta strefa basenowa, już piszcie w komentarzach ( ͡~ ͜ʖ͡°) Aha krem przeciwsłoneczny mus.
Mam nadzieję że będzie wtedy pogoda ;pp 100km/h z deszczem w oczy może być dość ekstremalne xD
@Phillippus możemy iść sobie do garażu i kto będzie chciał to pogra sobie w kręgle, kto będzie chciał to w bilard (wyjdzie w praniu), a potem pójdziemy wszyscy na mariaczi
@Phillippus: no to jak już ktoś jest przeciwko bilardowi to idziemy na normalne p--o i tyle. Myślałam, ze temat bilarda jeszcze nie był dyskutowany, dlatego powiedziałam, ze mogę
@przemek6085: @Phillippus: @AltCtrlSpace: tylko ja będę najwcześniej na 19 jakby co. więc jeszcze ogarnę czy na pewno będę w tym garażu. Chociaż uważam trochę jak wyżej, ze jak may się rozdzielać to lepiej iść na samo p--o
@Phillippus: no dwóm osobom nie podchodzą - ale mówią że odnajdą się w tym czasie na bilardzie.
Wiem, że lepiej jakby z nami grali - bo byśmy ich poznali i przede wszystkim, szybko ta rywalizacja by się przerodziła w lepsze rozumienie - no ale to moim zdaniem -> albo @AltCtrlSpace: @piatydzienmiesiaca: się dopasowują do nas i idą na kręgle, albo spoko niech
@Phillippus @caribbean Teraz w piątek o 18 czy tam 19 jak coś mi pasuje, więc jestem chętny. Bilard, kręgle- wszystko jedno, w to i w to już wieki nie grałem, więc obojętnie w co zagram (głupie pytanie ale kule do kręgli tam są te z dziurami czy bez? ), p--o też ok
14 czerwca wszystkim odpowiada?
@Phillippus, @busz_menka, @przemek6085, @AltCtrlSpace, @piatydzienmiesiaca, @ZlodziejBilonownic, @exqu to Ty @eXquisit: co nie?
Pod tym postem wrzucajcie pytania jak macie. Na pewno tak, będziemy potrzebować tak z 10zł na ze dwie opaski na rękę na szafki. W 4 osoby do jednej się akurat zmieścimy. To są takie szafki gdzie się wrzuca rzeczy przed pójściem na kolejkę, wszelkie okulary, portfele, klucze ewent. oczywiście można zostawić w aucie co nie (parking 5zł też). Fajnie jakbyśmy się zrzucili na paliwo, weźmiemy taką apkę na telefon żeby ładnie liczyła co i jak. Żarcie na miejscu koło 20zł. Bardzo się jest głodnym po 2 zjazdach nawet. Jak chcemy zobaczyć całe miejsce to zjemy ze 2 razy albo 3. Z wodą jest tak, że jest tylko jedna kolejka na której będziemy minimalnie połowę mokrzy. Także weźcie sobie ciuchy jakieś na zmianę, tą zahaczymy ostatnią - chyba że robimy tak że stroje kąpielowe i potem ta strefa basenowa, już piszcie w komentarzach ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Aha krem przeciwsłoneczny mus.
Mam nadzieję że będzie wtedy pogoda ;pp 100km/h z deszczem w oczy może być dość ekstremalne xD
Wpadaj btw
@Phillippus: no dwóm osobom nie podchodzą - ale mówią że odnajdą się w tym czasie na bilardzie.
Wiem, że lepiej jakby z nami grali - bo byśmy ich poznali i przede wszystkim, szybko ta rywalizacja by się przerodziła w lepsze rozumienie - no ale to moim zdaniem -> albo @AltCtrlSpace: @piatydzienmiesiaca: się dopasowują do nas i idą na kręgle, albo spoko niech
@ZlodziejBilonownic: masz różne rodzaje kuli w zależności od wagi i tych otworów na palce ;)
Komentarz usunięty przez autora
@caribbean:
ja tylko chcialem to tu zostawic, moze kogos zainteresi
https://www.groupon.pl/deals/buzzbus-pl-1