Aktywne Wpisy
xEm +5
Siema Mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dotąd ubierałem się w zwykłych sieciówkach, bo miałem #!$%@? na loga i marki. Ale kurde, te ciuchy to jakaś straszna padaka i denerwuje mnie wyrzucanie np. T shirtow po 4 praniach bo wyglądają jak guano. Zresztą ciuchy z sieciówki (h&m, zara) wyglądają już znacznie gorzej po pierwszym praniu...
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,

Mega_Smieszek +70
źródło: temp_file4473753122439212613
Pobierz

14 czerwca wszystkim odpowiada?
@Phillippus, @busz_menka, @przemek6085, @AltCtrlSpace, @piatydzienmiesiaca, @ZlodziejBilonownic, @exqu to Ty @eXquisit: co nie?
Pod tym postem wrzucajcie pytania jak macie. Na pewno tak, będziemy potrzebować tak z 10zł na ze dwie opaski na rękę na szafki. W 4 osoby do jednej się akurat zmieścimy. To są takie szafki gdzie się wrzuca rzeczy przed pójściem na kolejkę, wszelkie okulary, portfele, klucze ewent. oczywiście można zostawić w aucie co nie (parking 5zł też). Fajnie jakbyśmy się zrzucili na paliwo, weźmiemy taką apkę na telefon żeby ładnie liczyła co i jak. Żarcie na miejscu koło 20zł. Bardzo się jest głodnym po 2 zjazdach nawet. Jak chcemy zobaczyć całe miejsce to zjemy ze 2 razy albo 3. Z wodą jest tak, że jest tylko jedna kolejka na której będziemy minimalnie połowę mokrzy. Także weźcie sobie ciuchy jakieś na zmianę, tą zahaczymy ostatnią - chyba że robimy tak że stroje kąpielowe i potem ta strefa basenowa, już piszcie w komentarzach ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Aha krem przeciwsłoneczny mus.
Mam nadzieję że będzie wtedy pogoda ;pp 100km/h z deszczem w oczy może być dość ekstremalne xD
no to piątek 31.05, godzina 18 (?) ze 2h kręgli, jak ktoś będzie chciał bilard to sobie zostanie na 2 rundki, a reszta na mariacką
tylko jakby było więcej niż 4-5 osób to już raczej na dwa tory trzeba łoić :D
@caribbean no i gut ( ͡º ͜ʖ͡º)
Bo robią się jakieś #!$%@? grupki jak w podstawówce
Zatem nie ma co wołać tagu odnośnie piwa bo nagle z naszej 8 zrobi się 30 osób które nie jada do energylandii więc sami to ogarniemy zatem co. Piątek koło 19? Rozumiem, że nie każdemu podchodza kręgle ;(? To idziemy