Aktywne Wpisy

Ryksa +107
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

jmuhha +15
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz

Zawsze tak bedzie, skoro frekwencja (oprocz wyborow prezydenckich) rzadko przekracza 50%, a tacy jak kolega powyzej, ida na nie tylko po to, by zrobic fotke swojego pseudozabawnego dopisku na karcie i wrzucic ja na stronke ze smiesznymi obrazkami
Szanowny Panie,
skoro Pan zamiast oddać głos zgodnie ze swymi poglądami woli mazać bazgroły na karcie do głosowania, to niech Pan się przysłuży Polsce i więcej na wybory niech Pan już nie chodzi. Po tym, co Pan tu zaprezentował jestem skłonny stwierdzić, iż Pan jeszcze nie dorósł na tyle, by dawać Panu do ręki tak potężne narzędzie do zmiany losów Państwa jak możliwość uczestnictwa w wyborach. Pana miejsce jest