Aktywne Wpisy

tomekb1999 +482
Wkurzają mnie przymocowane nakrętki przy kefirach i jogurtach pitnych bo jak pije z tym to kapie mi po mordzie, a jak próbuję to oderwać to się upaćkam albo wyleję ten jogurt.
#niepopularnaopinia #oswiadczenie
#niepopularnaopinia #oswiadczenie

donatien-de-sade +300
XD
Czasem myślę o powrocie do Polski z Niemiec ale potem sobie uświadamiam, że za biedny jestem by mieszkać w Polsce. A to dzisiaj bogaty kraj dla jeszcze bogatszych ludzi.
A jeszcze kilka lat temu się przywoziło co nieco z Polski bo taniej…
#emigracja #niemcy #gospodarka #lidl
Czasem myślę o powrocie do Polski z Niemiec ale potem sobie uświadamiam, że za biedny jestem by mieszkać w Polsce. A to dzisiaj bogaty kraj dla jeszcze bogatszych ludzi.
A jeszcze kilka lat temu się przywoziło co nieco z Polski bo taniej…
#emigracja #niemcy #gospodarka #lidl
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Oczekiwania do serialu zostały z każdej strony tak rozdmuchane, a poglądy na idealne zakończenie są tak różnorodne, że nie ważne ile by było błędów, i jak by się to nie zakończyło od strony fabuły - i tak będzie krytyka.
#got #graotron #gameofthrones
źródło: comment_mlOg9XngMjJbPPVyBk8aDpcnysNKoRRj.jpg
Pobierz@Unik4t: Nie. Wystarczyłoby, żeby wątki, które budowano przez poprzednie siedem sezonów miały swoje konsekwencje oraz były istotne w ostatniej odsłonie. Tymczasem niemal wszystkie co do jednego spuszczono w kiblu.
@Unik4t: no to spoko, ciesze się, że chociaż ty się dobrze bawiłeś.
Komentarz usunięty przez autora
Serio, ci bracia DnD są nieźli jeśli chodzi o okrajanie książki i adaptację jej na serial (co zrobili przez pierwsze parę sezonów), ale problem w tym że od jakichś dwóch sezonów nie mają materiału źródłowego, więc muszą wymyślać. I tu niestety wszystko widać:
- zamiast rozwoju postaci to mamy same walki
- postaci główne stają się pobocznymi
- niektórzy dostają
@bajeron: Też nie mam nic przeciwko takiemu zakończeniu, ale sposób w