Wpis z mikrobloga

Kurde tak sobie myślę, jak sobie tak patrzę na mojego syna, któremu założyłem tutaj konto w niewiadomym celu czyli @tymon_syn_acidda, który to już jest na levelu 3 z małym hakiem. Jest już ogarniętym chłopcem, rozmawia, opowiada bajki i jakieś wymyślone historie, nie przewraca się, je sam, można go zostawić samego na chwilę, pieluch mu nie trzeba zmieniać, sika na stojąco, śmieje się jak puści bąka no normalnie porządny chłop rośnie xD Do czego zmierzam? Ano zmierzam do tego, że fajnie by było gdyby dzieci się rodziły od razu z takimi umiejętnościami jak trzylatek xD Kurła ile to problemów by odeszło (ząbkowanie, przebieranie miliona kup, kontuzje przy nauce chodzenia itd) Albo ewentualnie jakiś booster do umiejętności, żeby te 3 lata w miesiąc nadrobił xD To i bym sobie 3 albo 4 #dzieci zrobił xD

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@acidd: ale jakby nie patrzeć, to jest multi. > Rejestracja w Serwisie Wykop.pl
Zarejestrować się w Serwisie Wykop.pl mogą tylko osoby fizyczne, które ukończyły trzynaście lat. U
  • Odpowiedz
Do czego zmierzam? Ano zmierzam do tego, że fajnie by było gdyby dzieci się rodziły od razu z takimi umiejętnościami jak trzylatek xD

@acidd:
Na pewno życie jest łatwiejsze z takim trzylatkiem.
Początek mojego macierzyństwa wspominam jako koszmar, teraz to jest bajka. Mimo tego, brakuje mi jednak tego okresu niemowlęctwa :-)
Do pewnych rzeczy podeszłabym z wyluzowaniem i cieszyłabym się bardziej tym czasem.
  • Odpowiedz
@acidd wystarczyłaby mi sama umiejętność komunikacji. Tak bardzo nie moge sie doczekać aż moja zacznie mówić... Na razie czasem pokazuje palcem co chce, ale jak płacze to często nadal jest zabawa w bingo. Lvl prawie 1
  • Odpowiedz