Wpis z mikrobloga

@kirinasta: jakie to jest s-----------o, myślałem że simulink to zło,ale tam jednak z odpalonym youtubem jeszcze idzie coś zrobić, a w TIA to nawet projektu nie mam otworzonego i odpalenie czegokolwiek innego uniemożliwia pracę
  • Odpowiedz
@lenovo99: uznawanie że 8GB ramu to duża ilość w 2019. 8GB to ledwo do przeglądania internetu jest OK, 16 minimum jeśli robisz cokolwiek na kompie poza konsumpcją treści.
  • Odpowiedz
@FLAC: Widzę, że jesteś dumny ze swojego 16GB RAMu. Ale może wyjaśnisz z czego? Z tego, że 16GB RAMu użyłeś w komputerze? Przerost formy nad treścią. Ale przed kolegami będziesz szpanował jakiego to ty (specjalnie z małej litery) masz 16GB RAMu. Może byś lepiej wykorzystał ten RAM ?" ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pdk
  • Odpowiedz
@lenovo99: jak dla mnie to Android Studio nie laguje, jedyny problem jest z powolną kompilacją. Mega usprawnieniem jest tutaj dodanie w konfiguracji projektu flagi: org.gradle.parallel=true u mnie kompilacja dużego projektu skróciła się z 2m 30s do 1m 30s
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@FLAC: ja mam i w lapku na windzie 8gb ramu i w macbooku air na obu jednoczesnie byly ide odaplane android studia emulatory i unity i nigdy nie narzekalem jakos bardzo a programista here. no ale fakt 8gb w tych czasach to minimum
  • Odpowiedz