Aktywne Wpisy
kamilxpompa +1207
Audi to stan umysłu #trzecieoko #powodz
RenkaRenkeMyje +1913
Swoją drogą komiczna sytuacja, że wladze w moim mieście zakazały dzisiaj picia wody z kranu i pisały aby zaopatrzyć się w sklepową.
Szkoda tylko, że nie mogę jej dzisiaj kupić bo pis uznal, że powódź w niediele odpoczywa i spędza czas z rodziną.
#powodz
Szkoda tylko, że nie mogę jej dzisiaj kupić bo pis uznal, że powódź w niediele odpoczywa i spędza czas z rodziną.
#powodz
Ja podaję cytat - wy odgadujecie jego autora. Cytaty dotyczą wyłącznie serialu oraz postaci pierwszo- i drugo-planowych.
Zasady są proste - kto pierwszy prawidłowo odgadnie autora, ten dostaje ode mnie plusa. Zwycięża ten kto poda ich najwięcej. Wszystkie cytaty będą podawane po kolei pod tym postem. Jak odgadniecie jeden - to daję plusa prawidłowej odpowiedzi i chwilę później wrzucam kolejny cytat. Wszystkich jest w sumie 25. Myślę, że szybko to załatwimy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pierwszy cytat wrzucę tutaj o 20.45. Jak macie jeszcze jakieś pytania to na prędkości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#got #graotron #glupiewykopowezabawy
Jest to człowiek, który gotów byłby spalić 7 królestw, byleby tylko zostać władcą popiołów
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora