Wpis z mikrobloga

Czego ja się dowiaduję z r/freefolk.

Ian McElhinney grający Barristana Selmy'ego jak się dowiedział, że jego postać ma (wbrew książkom) być zabita, napisał list do tych imbecyli Dana Weissa i Davida Benioffa, proszący o przemyślenie sprawy i tłumaczący dlaczego jego postać ma nie ginąć. To co zrobiły te dwa gnojki? Najpierw w wywiadzie/comicconie wyśmiali jego prośbę, powiedzieli, że to tym bardziej skłania ich do zabicia postaci. A potem od*ebali go w pomniejszej scenie.
Nikolaj Coster-Waldau podobno też się kłócił, że Jaime nie powinien wracać do swojej siostry więc i możliwe, że na złość zaserwowali mu takie zakończenie.
[Edit] Aktora grającego Stannisa też nie lubili. A widzowie bardzo lubili. Więc sprawili, że zabił własną córkę i stał się potworem.

#got #graotron #z--------------a
L.....o - Czego ja się dowiaduję z r/freefolk. 

Ian McElhinney grający Barristana ...

źródło: comment_ojvOxeCGVII341YyvYZwanKg0Bg7a3vN.jpg

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LaLiLuLeLo no właśnie to zabicie córki kompletnie do niego nie pasowało.... Szczerze, to jak dla mnie ten nowy sezon to straszne dno, utknęłam na 3 odcinku, który przeskipowałam, a reszta nietknięta...
  • Odpowiedz
nota bene prawowitym do tronu

@bogocz:
Jak prawowitym? Baratheonowie to zwyczajni rebelianci byli (i mają swoje "królestwo" Stormlands).
Prawowici są tylko Targeryenowie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@brass: Nie do końca. Robert zdobył Żelazny Tron prawem podboju, tak samo jak Targeryenowie przed wiekami. Po jego śmierci dziedziczyć powinien jego prawowity syn (a dzieci Cersei nie były jego) lub najstarszy brat. Jeśli Deanerys chce Żelaznego Tronu, to może go zdobyć tym samym prawem co Baratheonowie.
  • Odpowiedz
Jak prawowitym? Baratheonowie to zwyczajni rebelianci byli (i mają swoje "królestwo" Stormlands).

Prawowici są tylko Targeryenowie.

@brass:

Aegon Targaryan to co, wybrany demokratycznie został? xD
  • Odpowiedz