Aktywne Wpisy

zomowiec +117
Po prawie 7 latach… MAM TO!
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:
źródło: temp_file6806119477987986565
Pobierz
troglodyta_erudyta +203
W tym wątku dziękujemy Michałowi Białkowi i jego ekipie za doskonałe zabezpieczenia antyspamowe na jego portalu. Wpisujcie miasta.
#wykop
#wykop

Hej Mirki mam dylemat, sprawa wyglada nastepujaco.
Przyjmowalem sie do firmy X rok temu jako Front-end developer wtedy z okolo 3 letnim doswiadczeniem. Pracy nie bylo zbyt duzo dlatego zaproponowalem ze pomoge w backendzie stack C# .Net, uczylem sie tych technologii od 0. Po jakims czasie nastapilo przegrupowanie i pelnoprawnie pracowalem jako Full-stack. Problem jest w tym ze pracy we Front-endzie jest bardzo malo 5% do tego jeszcze stara technologia angular.js i utrzymanie. Dostalem oferte pracy jako JS developer z innej firmy. Po rozmowie z kierownictwem w firmie X zaproponowali mi zmiane zespolu i prace z fajnymi technologiami na froncie(React Angular) lub pozostanie w zespole czyli 95% backend.
Tutaj pytanie do bardziej doswiadczonych Mireczkow co bedzie dla mojej kariery lepsze, uczenie sie praktycznie od 0 .Net'a C# pod okiem bardzo dobrych specjalistow czy jednak porzucenie backendu i rozwoj we Froncie. Jesli chodzi o moje preferencje to jestem elastyczny i lubie sie uczyc ale teraz jako Front mam powiedzmy 4 lata doswiadczenia a jako Backend dopiero bym zaczynal. Co bedzie bardziej oplacalne? Co bedzie lepiej rokowac na przyszlosc? Doradzcie bo stoje przed wyborem.
Komentarz usunięty przez autora