Aktywne Wpisy

Klimbert +22
Hej Mirki i Mirabelki. Chwalę się nowym autem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Audi A3 1.5 150KM. Póki co jeździ się super.
Katalogowo - 190k, cenowo z ok 20% rabatem wyszło minimalnie ponad 150k.
#motoryzacja #audi
Audi A3 1.5 150KM. Póki co jeździ się super.
Katalogowo - 190k, cenowo z ok 20% rabatem wyszło minimalnie ponad 150k.
#motoryzacja #audi
źródło: audi
Pobierz
krystse +2
Jakiś mądry rowerzysta przypina sobie już drugi miesiąc rower do szafki obok na moim miejscu parkingowym w garażu podziemnym. Co mogę z tym zrobić? Szafka jest na miejscu sąsiada, który miał problem do mnie ze to mój rower, więc to nie jego. Wychodzi na to, że to zupełnie jakaś osoba trzecia. Administracja ma to w dupie. Nie da się go przenieść bo ma mocne zapięcie. Kończą mi sie pomysły, a niesamowicie mnie
źródło: IMG_7564
Pobierz

Hej Mirki mam dylemat, sprawa wyglada nastepujaco.
Przyjmowalem sie do firmy X rok temu jako Front-end developer wtedy z okolo 3 letnim doswiadczeniem. Pracy nie bylo zbyt duzo dlatego zaproponowalem ze pomoge w backendzie stack C# .Net, uczylem sie tych technologii od 0. Po jakims czasie nastapilo przegrupowanie i pelnoprawnie pracowalem jako Full-stack. Problem jest w tym ze pracy we Front-endzie jest bardzo malo 5% do tego jeszcze stara technologia angular.js i utrzymanie. Dostalem oferte pracy jako JS developer z innej firmy. Po rozmowie z kierownictwem w firmie X zaproponowali mi zmiane zespolu i prace z fajnymi technologiami na froncie(React Angular) lub pozostanie w zespole czyli 95% backend.
Tutaj pytanie do bardziej doswiadczonych Mireczkow co bedzie dla mojej kariery lepsze, uczenie sie praktycznie od 0 .Net'a C# pod okiem bardzo dobrych specjalistow czy jednak porzucenie backendu i rozwoj we Froncie. Jesli chodzi o moje preferencje to jestem elastyczny i lubie sie uczyc ale teraz jako Front mam powiedzmy 4 lata doswiadczenia a jako Backend dopiero bym zaczynal. Co bedzie bardziej oplacalne? Co bedzie lepiej rokowac na przyszlosc? Doradzcie bo stoje przed wyborem.
Komentarz usunięty przez autora