Wpis z mikrobloga

#depresja macie tak czasem że wszystko wskazuje na to że od narodzin byliście skazani na piekło na ziemi? Straszne dzieciństwo, ciężko w szkołach, dorosłość też nie lepsza. Wasze relacje międzyludzkie to jakaś parodia, staracie się o nic spalając się codziennie. Karmicie się iluzją że jutro będzie lepiej ale ludzie na których wam zależy niezmiennie świadomie lub nie uświadomiają was że jesteście gównem. Lata mijają, dochodzicie do wieku gdzie społeczeństwo zaczyna wymagać od was czegoś więcej a wam już dawno zdążono wbić do głowy że nic z was i tak nie będzie. Śmierć wydaje się rozwiązaniem ale najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że nie ważne ile byście nie filozofowali na ten temat, nie macie na tyle odwagi czy też szaleństwa żeby sami ją sobie zgotować. Cierpienie od początku do końca. Pozdrawiam i trzymajcie się mirki
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Jajulus: Nie mirku, z tym zdążyłem się pogodzić. Po prostu i od dawna mam świadomość że moje życie to głębokie szambo. Tylko że od paru lat uczę się w tym szambie pływać. Teraz po tylu latach praktyki pływam jak olimpijczyk.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Jajulus: Daj przykłady, co zrobiłeś, żeby dorosłość była lepsza. Nauczyłeś się jakiegoś skilla? Zrobiłeś plan jak można zrealizować swoje marzenia? W dzisiejszych czasach życie oferuje tyle możliwości, których kiedyś ludzie nie mieli.. W niektórych częściach świata nadal nie mają.
  • Odpowiedz