Aktywne Wpisy
rysio77 +7
Mam w bloku jednego mieszkańca, który mieszkanie i hipotekę ma na siebie, jest z żoną i mają trójkę dzieci. Czy zachodzi tutaj przesłanka, że minał się z prawdą przy wnioskowaniu o kredyt hipoteczny i czy jest możliwość zgłoszenia takiej sytuacji do banku żeby sprawdził czy nie doszło do naruszeń?
#kredythipoteczny #nieruchomosci
#kredythipoteczny #nieruchomosci
grzesiecki +64
#zrobtosam #majsterkowanie #spawanie #pracaspawaczamnieprzeistacza
Spaw do oceny. Zaznaczam, że to mój pierwszy spaw.
Spaw do oceny. Zaznaczam, że to mój pierwszy spaw.
W dni push&pull odpada 40ww z tego.
A wy co, dalej narzekacie, że nie rośniecie?
Syty głodnego nie zrozumie @Kasahara
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #dieta #hclf #bolszewicy #chudnijzwykopem
Jestem na redukcji, i jestem głodny, to sobie marzę. Ale zdecydowanie łatwiej jest mi jeść ponad stan niż niedojadać. Nie mam problemów z ilością jedzenia.
A jeśli zaliczyć do czystego żarcia naleśniki, to już w ogóle mogę i 2 kilo węgli wpyerdolic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Poemat:
Zazdroszczę. Jestem świnią i lubię #!$%@?ć, mając 500 węgla chodzę spać głodny, albo z apetytem jeszcze warzywami dopycham, z każdą kolejną setką marzy mi się redukcja. Dlatego, teraz zluzowałem gacie i nie masuję przynajmniej do końca lipca. Nie liczę kcal, ale akurat umiem sobie poradzić z tym, żeby zjeść swoje +/- nie ulać się i nie zgubić kg.
A naleśniki to naprawdę chodzą za mną jak cholera
@Duzy_Dziki_Zwierz: to jest kwestia przyzwyczajenia, genetyki czy jeszcze czegoś innego? bo mam na odwrót i zastanawiam się czy można to zmienić