Wpis z mikrobloga

Jest jakiś postęp w przeróbkach konsol nowej generacji? Microsoft i Sony po krótkim zwiadzie dalej zaciekle walczą... ale może coś mi umknęło. Przecież w końcu musi przestać im sie opłacać walka z piractwem. Pewnie wiele osób w tym ja kupiłoby konsole nowej generacji gdyby wyszła przeróbka.
#konsole #xo #xbox #xboxone #xbox360 #ps #ps4 #ps3 #ps2 #ps1 #psx #psp #microsoft #sony #hacking #piractwo
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xpatryk89: Złodziejstwu mówimy NIE! Po co przerabiać konsole kiedy jest game pass, live gold i co chwila jakieś promki? Nikt nie każe kupować gier w dniu wydania za 250 zł. Trochę cierpliwości i można grać tanio.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Premier_Tux: ja to wiem. Do tego konsole umożliwiają odsprzedawanie gier, więc jak ktoś chce to wyjdzie na 0 a czasem zaczął trochę na plus
  • Odpowiedz
@TymRazemNieBedeBordo: O ile... Przecież sam napisał po co mu przeróbka „Przecież w końcu musi przestać im sie opłacać walka z piractwem”. Na pewno chodziło mu o zrozumienie systemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@xpatryk89: Producenci konsol często tracą pieniądze na każdej sprzedanej konsoli, a zarabiają właśnie na sprzedanym sofcie i abonamentach. Nie sądzę, żeby przejmowali się czy tak hojne osoby jak ty będą miały ich sprzęt w domu XD
  • Odpowiedz
@xpatryk89: jak byłem w gimnazjum/liceum, to przerobiłem swojego x360 i było super. Mogłem sobie wrzucać gierki przez USB, wygoda, darmo. Ale wtedy czasy były inne. Problem z netem w konsoli, promocji nie było za bardzo, gry konsolowe drogie były. Obecnie, przy zastrzesieniu gier, czy to AAA czy indie, ogromnych promocjach, czy abonamentach (game pass, EA Access), szkoda czasu i kasy na piracenie, bo można grać w naprawdę świetne tytuły za
  • Odpowiedz
@bomba4: @rabarbarowyStraznik: @rbbxx: @TymRazemNieBedeBordo: @Joii: @Griffith: @MasterChief112PL: @wysuszony: Ale was zapiekło. Otóż nie napisałem że mam zamiar piracić, chciałbym mieć kontrole nad swoją konsolą lubie eksperymenty i tak dalej. Może pojawiła by sie kompatybilność wsteczna 100% z x360? Może emulatorki?Dlatego mam komputer i X360. Samo piractwo jest kwestią dyskusyjną, ale to temat obszerny i szeroki.na inny
  • Odpowiedz