Wpis z mikrobloga

Podbił do mnie jakiś obcy facet na dworcu centralnym prosząc żebym mu pożyczył 37 zł na bilet. Twierdził że na dworcu w Krakowie odbierze go żona i mi odda. Chyba jestem debilem i może to ze zmęczenia po ciężkim weekendzie, ale pożyczyłem mu kase. Odda?

#pkp #warszawa #krakow

Odda kase?

• Odda 10.7% (142)
  • Nie odda 89.3% (1191)

Oddanych głosów: 1333

• 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ceo2: Do mnie kiedyś podbił facet prosząc o kilka zł. Oddałem mu całą gotówkę ... prawie 100 pln. Wszystko przez to, że był bardzo podobny do mojego ojca i mną to po prostu wstrząsnęło.
  • Odpowiedz
@ceo2: we Wrocławiu jest taka chuda baba, z wyglądu zajeżdżająca trochę Cyganką. Lata między Dworcem, a galerią handlową i zabiegana pyta ludzi czy dorzucą jej się do biletu, bo jej pociąg za godzinę odjeżdża i jej nie starczyło. W czwartek byłem na Avengersach i wtedy przed seansem ją spotkałem. Film trwał trzy godziny - po filmie dalej zbierała na ten sam pociąg i dalej była godzina do odjazdu xD

Nigdy
  • Odpowiedz
@ceo2: ja bym w takiej sytuacji zaproponował, że pójdziemy razem i kupię mu ten bilet. gdyby tylko coś kręcił od razu koniec tematu.
raz pożyczyłem typowi obcemu 20zł, zapisał sobie mój numer telefonu i numer konta aby oddać. powiedział szczerze, że na p-------y i jakieś picie potrzebuje a odda na drugi dzień. stwierdziłem, że jak nie odda to c--j z nim a nie wyglądał na patologię i miał dość rozbudowane
  • Odpowiedz