Aktywne Wpisy
tcp-protocol +313
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz
KapralKing2 +2
Jakie konkretnie zmiany prawne winny być według was wprowadzone? Z tego co patrzę po necie w innych państwach to te proponowane a więc agresywne rasy zakazane, przymus rejestracji oraz oc nie przełożyły się na jakiekolwiek ograniczenie liczby hospitalizacji w krajach gdzie takie zmiany wprowadzono. #psy #psiarze

źródło: comment_siVnY0DNbl25mLkWO4sE7DIZc1ofzKcr.jpg
Pobierzźródło: comment_BCIuF8kjylNabOjnNcHu0ZRniHeqVHK2.jpg
Pobierz@Dibhala: teraz to raczej są stawki rzędu €10-12 po 5-7h ( ͡º ͜ʖ͡º) Najniższa stawka godzinowa to obecnie 9,33 brutto.
Wielu to śmieszy, szczególnie mem "HEHE 10 BERŁO NA GODZINĘ TO JEST ŻYCIE"
Tylko teraz warto na
@Porton: w chlewie to cię robili pajacu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To, że płaca minimalna w Polsce jest sufitem dla Seby-patusa to nie znaczy, że nie można w naszym kraju żyć jak człowiek, gdy się coś umie, lub po prostu się stara/reprezentuje coś sobą.
Komentarz usunięty przez autora
-...
-...
-...
-o, to jest pomysł!
( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora