Aktywne Wpisy

annlupin +24
ciekawe co tam uwas
źródło: annlupin45609
Pobierz
Jednaodpowiedz2 +33
#slubodpierwszegowejrzenia
Kaja = Laweciarz - ona gadatliwa i upierdliwa, on wiecznie hamuje w----a i nie jest miły
Kasia = Inpost - oboje zakompleksieni, nieśmiali, ale chcą chodzić za rękę i się sobie podobają, oboje dziś fajni i przyjemni w odbiorze
Kołcz >Karolina - mówicie co chcecie, ale on wypada o niebo lepiej od tej marudnej, skwaszonej baby. Chłop co prawda beznzesmenuje, ale jest przy tym zabawny, wyluzowany, kreatywny, uśmiechniety i
Kaja = Laweciarz - ona gadatliwa i upierdliwa, on wiecznie hamuje w----a i nie jest miły
Kasia = Inpost - oboje zakompleksieni, nieśmiali, ale chcą chodzić za rękę i się sobie podobają, oboje dziś fajni i przyjemni w odbiorze
Kołcz >Karolina - mówicie co chcecie, ale on wypada o niebo lepiej od tej marudnej, skwaszonej baby. Chłop co prawda beznzesmenuje, ale jest przy tym zabawny, wyluzowany, kreatywny, uśmiechniety i

#ps4 #sekiro
źródło: comment_noJ2ejAj5vN6C4VCjKN3zPiSieFvHTbR.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@janushek: Podczas pierwszego podejścia zapomniałen zrobić save i nie odwiedziłem lokazji z kamieniami do ulepszenia broni. W drugim już tam trafiłem, ale okazało się, że braknie mi tych itemów, a więc musiałem ogrywać trzeci raz i je dozbierać xD. Pfff... Wiadomo, że najłatwiej winę za porażki jest zwalić na kamerę, a przecież jej praca jest tutaj perfekcyjna i nigdy przez nią nie zginąłem! Cieniasy (
@NieR: niby tak, ale nie do końca. Powodzenia w biciu punktów na skille na new game plus