Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@raszidq: Dziękuję towarzyszu!
@janushek: Podczas pierwszego podejścia zapomniałen zrobić save i nie odwiedziłem lokazji z kamieniami do ulepszenia broni. W drugim już tam trafiłem, ale okazało się, że braknie mi tych itemów, a więc musiałem ogrywać trzeci raz i je dozbierać xD. Pfff... Wiadomo, że najłatwiej winę za porażki jest zwalić na kamerę, a przecież jej praca jest tutaj perfekcyjna i nigdy przez nią nie zginąłem! Cieniasy (
  • Odpowiedz
@NieR: raczej to moje pierwsze podejście. Plat nie chce mi się robić. Ten demon gniewu, sowa z wspomnienia no i ostatni. Tak to ubiłem all no oprócz tych co nie mogę przez wybór.
  • Odpowiedz
@NieR Wystarczą 3? Ja póki co mam tylko jedno zakończenie i wszystkie osiągnięcia oprócz tych z innych zakończeń, z koralików i z umiejętności. Ogólnie jak polecasz grać na platynę? Ng+ czy od nowa?
  • Odpowiedz
@FedoraTyrone: Dwa podejścia to najkrótsza droga do wbicia platyny, a farmienie EXPa to już inna sprawa. Oczywiście czym więcej NG rozgrywasz tym więcej punktów leci z przeciwników. Przykładowo z Cienia na NG+ przy końcu gry leciało mi ~2100, a na NG++ było to już coś ~3100expa
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@FedoraTyrone: Spoko. Odnoszę się tylko do tego, że nie niby, a na pewno jesteś wstanie wbić na NG+. To czy ktoś chce rozpoczynać NG+2, tylko dla zwiększenia farmienia to już jego sprawa. Porównanie expa nie było raczej dla Ciebie (zdaję sobię sprawę, że już dawno ukończyłeś Sekiro czytając komentarze na tagu), a raczej dla osób, które wejdą w ten wątek, aby miały podgląd jak to wygląda, bo w sumie warto
  • Odpowiedz