Aktywne Wpisy
Mój syn właśnie został zawieszony w prawach ucznia i szczerze, nie mogę uwierzyć w powód. Podobno przyłapali go na 'praktykowaniu nekromancji' - chciałbym, żeby to był żart. Szkoła wpadła w panikę, kiedy odkryli, że robił jakieś małe 'rytuały' podczas przerw. On i jego koledzy czytali jakąś księgę zaklęć, którą znaleźli w internecie. Potem próbowali 'przywrócić do życia' klasowego chomika, który zmarł w zeszłym miesiącu. Jasne było trochę dziwnie widzieć to kółko, które
domkasromka +3
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
#oswiadczenie #pis #takaprawda #strajknauczycieli #edukacja #polityka
To nie geniusz Kaczyńskiego, tylko głupota p0laków, drobnych złodziejaszków (bo kradzież im nie przeszkadza, jeżeli może być dokonywana bezkarnie - a właśnie bezkarną kradzieżą jest wprowadzenie 500+ - Polakom odebrano przyszłość, by kupić głosy p0laków), którzy sprzedali się za 500+.
Sądzę, że Tusk też mógł swego czasu tak wygrać, z tym, że najwyraźniej Tusk jednak miał litość.
Czy przypadkiem nie tak
- nie rozdawał socjalu
- podniósł wiek emerytalny.
Poza tym nakłamał w sprawie obniżek podatków, zabił sporo ludzi w ramach "wojny z dopalaczami" (mało szkodliwe substancje udało mu się zastąpić totalnym syfem). Po prostu nawet zły rząd PO na tle wyczynów Kaczyńskiego wypada patriotycznie. Nie myślałem, że kiedykolwiek to
@kapustnik: Tusk to kraj przez kryzys przeprowadził w dobry sposób, przecież jak kryzys poszedł w świat to nam udało się schować. Oczywiście dalej to odczuliśmy, ale nie tak bardzo jak ogólnie w Europie.
A teraz obserwuj co się będzie działo jak PiS zachowa większość do czasów kryzysu.
@Topkapi Borzesz i tacy ludzie głosują... Poczytaj misiu-pysiu o kryzysie w Polsce. Osłoniła nas głównie przed nim złotówka i rynek oparty w znacznej mierze na konsumpcji wewnętrznej. Nie wspaniałe decyzje Tuska. Jak tak można wierzyć w propagandę polityczną? ( ಠ_ಠ)
@TurboDynamo No i czy tym nie wygrywa? Mów
@mirekzwirek8: Już za parę tygodni:
AAAALE CHUJNIA W TEJ POLSKIEJ SZKOLE!!!