@maniek1990: Nie będę Ci tłumaczył, każdy może mieć inną interpretację. Ale ja uważam, że człowiek wraz z wiekiem i nabytym doświadczeniem wyciera się i zatraca idee, które posiadał będąc dzieckiem. Dlatego jak już jest się dorosłym to te marzenia z dzieciństwa przepadają
@dadzbog: a ja pytam dzieci z ciekawości po prostu. Nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić, że ktoś się pyta o to dzieciaka, żeby potem rozkminiać "no tak, chciałbym być strażakiem." W ogóle nawet nie wiem co by myślec na poważnie...
@maniek1990: Nie interpretuje tego cytatu w tak prosty sposób. Dziecko to też 12-15 lat i zapytałem teraz samego siebie (czyli zaczerpnąłem do pamięci z tych 14 lat) aby dowiedzieć się kim chciałem być, ale już niestety tego nie wiem. :-)
@maniek1990: No to co? Rozmawiając z dzieckiem przypominasz sobie o własnych marzeniach z dzieciństwa. Szukanie pomysłów to może nie jest, ale inspiracji do zmiany planów życiowych na pewno.
@dadzbog: nieprawda... Wyróżniam się właśnie nieszablonowym myśleniem i poczuciem że jestem wolny, mam dużo do zbadania, jestem ekstremalnie ciekaw świata...
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#9fag
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora