@ZeT_ nie nie. Ona brzydka nie jest. Natomiast kobiety dzielą się na takie które mają urodę ale bardzo powtarzalną - np angielki. Ciężko je czasem odróżnić. Kobiety mające urodę przeciętną. Czyli ciężko się przyczepić ale też ciężko powiedzieć cokolwiek. I takie które widzisz że niby są brzydkie ale kurła mają coś w sobie takiego że cię przyciąga. Kobiety które mają naturalna urodę i nic nie muszą robić... Itd itd. ta na
"Znalazła się na okładce L'Officiel, rosyjskiej edycji Vogue, węgierskiej edycji Glamour i Magazine Jalous, H&M, Victoria's Secret i Pull and Bear. W lutym 2012 roku została ambasadorem i twarzą L'Oréal Paris[4]. W lutym 2010 roku podczas Tygodnia Mody w Mediolanie występowała dla Prady. Jako modelka była zatrudniana przez Louis Vuitton, Miu Miu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Christopher Kane, Julien MacDonald, Jeremy Scott, Vivienne Westwood, Etro.
@dmnbgszzz no i co ? Ma mnie to rzucić na kolana?? Ma to zmienić moje zdanie o kobiecie która bez makijażu i botoksu wygląda nudno. ? Już nawet nie wspomnę że całym tym środowiskiem modelek kręcą starsi panowie , najczęściej geje.(stąd moda na chude chłopczyce) i akurat wszelkie te kalsyfikacje są mało miarodajne jeśli chodzi o naturalna urodę
@muchabzz Dla Ciebie wygląda nudno. Np. dla mnie jest 10/10. Ma mnostwo zdjec bez makijazu gdzie wyglada swietnie. Nie wiem tez gdzie widzisz ten botoks. Napisz po prostu, ze jest nie w Twoim guscie, a nie wymyslasz xD
@muchabzz: jeśli chodzi o porównanie Twoje to różni się tylko tym, że ma inną minę i zdjęcie robione innym obiektywem ( ͡°͜ʖ͡°) A co do tego czy ma ciekawa urodę to nikomu nie udowodnisz, że ona jej nie ma bo to Twoja subiektywna ocena xd
źródło: comment_F0WVYw8rPxFvtVlciJdwdNtdmrOcNJ4t.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Typie, co ty #!$%@? xD
"Znalazła się na okładce L'Officiel, rosyjskiej edycji Vogue, węgierskiej edycji Glamour i Magazine Jalous, H&M, Victoria's Secret i Pull and Bear. W lutym 2012 roku została ambasadorem i twarzą L'Oréal Paris[4].
W lutym 2010 roku podczas Tygodnia Mody w Mediolanie występowała dla Prady. Jako modelka była zatrudniana przez Louis Vuitton, Miu Miu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Christopher Kane, Julien MacDonald, Jeremy Scott, Vivienne Westwood, Etro.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_EITiTRZT3DVV2yiC0yJM0kala6LUQoll.jpg
Pobierzźródło: comment_CD0HtCviv4UFap1UtrxaqraeFEpK2prw.jpg
Pobierzi jestem falszywym rozowym
Botoksem się nie powiększa ust. Botoks służy do redukcji zmarszczek mimicznych, zapamiętajcie to xD.