Wpis z mikrobloga

@ZeT_ nie nie. Ona brzydka nie jest. Natomiast kobiety dzielą się na takie które mają urodę ale bardzo powtarzalną - np angielki. Ciężko je czasem odróżnić. Kobiety mające urodę przeciętną. Czyli ciężko się przyczepić ale też ciężko powiedzieć cokolwiek. I takie które widzisz że niby są brzydkie ale kurła mają coś w sobie takiego że cię przyciąga. Kobiety które mają naturalna urodę i nic nie muszą robić... Itd itd. ta na
  • Odpowiedz
@muchabzz

Typie, co ty #!$%@? xD

"Znalazła się na okładce L'Officiel, rosyjskiej edycji Vogue, węgierskiej edycji Glamour i Magazine Jalous, H&M, Victoria's Secret i Pull and Bear. W lutym 2012 roku została ambasadorem i twarzą L'Oréal Paris[4].
W lutym 2010 roku podczas Tygodnia Mody w Mediolanie występowała dla Prady. Jako modelka była zatrudniana przez Louis Vuitton, Miu Miu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Christopher Kane, Julien MacDonald, Jeremy Scott, Vivienne Westwood, Etro.
  • Odpowiedz
@dmnbgszzz no i co ? Ma mnie to rzucić na kolana?? Ma to zmienić moje zdanie o kobiecie która bez makijażu i botoksu wygląda nudno. ? Już nawet nie wspomnę że całym tym środowiskiem modelek kręcą starsi panowie , najczęściej geje.(stąd moda na chude chłopczyce) i akurat wszelkie te kalsyfikacje są mało miarodajne jeśli chodzi o naturalna urodę
  • Odpowiedz
@muchabzz Dla Ciebie wygląda nudno. Np. dla mnie jest 10/10. Ma mnostwo zdjec bez makijazu gdzie wyglada swietnie. Nie wiem tez gdzie widzisz ten botoks. Napisz po prostu, ze jest nie w Twoim guscie, a nie wymyslasz xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@muchabzz: jeśli chodzi o porównanie Twoje to różni się tylko tym, że ma inną minę i zdjęcie robione innym obiektywem ( ͡° ͜ʖ ͡°) A co do tego czy ma ciekawa urodę to nikomu nie udowodnisz, że ona jej nie ma bo to Twoja subiektywna ocena xd
  • Odpowiedz