Aktywne Wpisy

Ka4az +713
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz
Chlodny_Pokerzysta +115
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@Hank85: no jest dlatego takie foto wstawiłem xD
@uytx: o to chodzilo!
@czlowiek_malpa_z_ochrony: zero naponki w tym problem ;) taka genetyka. Popatrz na moje wpisy.
@stahustahowski: mówisz o tym cyklu którego nie ma?
Napompuj mózg - o ile mówisz o inteligencji, stwierdzona inteligencja bardzo wysoka i mam na to stosowne papiery.
Kultura? Cóż, skoro ktoś sugeruje mi że jestem oszustem, odpowiadam agresywnie stosownie do zagrożenia.
Wstrzyknij sobie spokój? Nic nie biorę.
Droga(ewentualnie tania) Marto, nie powinnaś oceniać drugiej strony jedynie po wpisie, nie znając jej.
Ale w sumie mam to w dupie, tak samo jak
Zastanawiam się- masz jakichś znajomych w ogóle, co chcą z Tobą rozmawiac? Patrząc na Twoje wypowiedzi przypuszczam, że nikt o zdrowych zmysłach nie wytrzymałby z Tobą dłużej, niż godzinę rozmowy.
No, to się zastanów i daj znać.