Aktywne Wpisy
Roess +38
Zbiornik w Raciborzu oddany w 2020 r. ale nieeeee... pis nie budował wałów xxxDDDD
#powodz
#powodz
oficjalniemartwa +213
Wszystkim zjebom co wyśmiewają ratowanie zwierząt pragnę przypomnieć, że w '97 zginęło
około miliona kur, kogutów i kurczaków, 5 900 świń, 1 900 krów i byków i 260 owiec, co odbiło się na wielu gospodarstwach.
Ja tam wolę uratować jedną świnie niż 5 głupich ludzi, bo z niej jest realnie większy pożytek.
#powodz #zwierzeta
około miliona kur, kogutów i kurczaków, 5 900 świń, 1 900 krów i byków i 260 owiec, co odbiło się na wielu gospodarstwach.
Ja tam wolę uratować jedną świnie niż 5 głupich ludzi, bo z niej jest realnie większy pożytek.
#powodz #zwierzeta
176cm powinienem nosić M, a tu L za małe.
Ha tfu
#mikrokoksy #silownia #boldupy
@Hank85: no jest dlatego takie foto wstawiłem xD
@uytx: o to chodzilo!
@czlowiek_malpa_z_ochrony: zero naponki w tym problem ;) taka genetyka. Popatrz na moje wpisy.
@stahustahowski: mówisz o tym cyklu którego nie ma?
Napompuj mózg - o ile mówisz o inteligencji, stwierdzona inteligencja bardzo wysoka i mam na to stosowne papiery.
Kultura? Cóż, skoro ktoś sugeruje mi że jestem oszustem, odpowiadam agresywnie stosownie do zagrożenia.
Wstrzyknij sobie spokój? Nic nie biorę.
Droga(ewentualnie tania) Marto, nie powinnaś oceniać drugiej strony jedynie po wpisie, nie znając jej.
Ale w sumie mam to w dupie, tak samo jak Twoje problemy które musisz wyrażać w internecie na
Zastanawiam się- masz jakichś znajomych w ogóle, co chcą z Tobą rozmawiac? Patrząc na Twoje wypowiedzi przypuszczam, że nikt o zdrowych zmysłach nie wytrzymałby z Tobą dłużej, niż godzinę rozmowy.
No, to się zastanów i daj znać.