Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +367

mlody_czyzyk23 +81
Życie jest przewrotne :(
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Nikt go o to nie prosił. To było jego rozwiązanie problemu, który sam sobie stworzył(zakładając, że jest wszechmocny i wszechwiedzący staje się to jeszcze bardziej komiczne).
@Aldarith: Czy Bóg jako istota wszechwiedząca tworząc te anioły nie wiedział zawczasu, że się zbuntują? Jeśli tak i nic z tym nie zrobił, to znaczy że zaakceptował taki stan rzeczy i istnienie tego "kłamstwa", w konsekwencji osobiście skazując człowieka na upadek.
pewnie jest kobietą
Kolega @Aldarith już w pierwszej swojej wiadomości tutaj pokazał swoją kulturę nazywając mnie zapleśniałym kapciem, mimo że mój post nie uderzał w nikogo personalnie.
No ale widać niektórym nie przechodzi nawet przez myśl, że to w co wierzą może być kłamstwem.
@Aldarith: hahaha ale to wszystko jest p----------e, dobrze ze to to tylko bajka( ͡° ͜ʖ ͡°) tyle hipokryzji falszu i zaklamania to w zadnej innej ksiazce nie ma.
@mirkobogdan:
Cholernie niespójny spek!
#kossecki #cybernetyka
@Aldarith ja p------ę, byłem przekonany, że piszesz o katolikach zanim doczytałem do końca, prawie plusa dałem xDDD