Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +367

mlody_czyzyk23 +81
Życie jest przewrotne :(
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

To w końcu karą za grzech jest śmierć czy piekło po tej śmierci? Zdecyduj się. I co to za
No to zaczynamy:
1) Jeśli naprawdę trudno zrozumieć ci słowo śmierć w tym kontekście, to już się nawet nie staraj, bo nie ma już dla ciebie nadzieji.
Egzystencja po śmierci fizycznej (na Ziemii) dzieli się dwojako: na życie wieczne i wieczną śmierć. Oczywiście życie wieczne to niebo (miejsce obecności Boga) i śmierć wieczna to piekło (obecność Bożego gniewu). Tak więc dochodząc do konkluzji - śmierć oznacza
Powinieneś napisać bezkrytycznie, że JEST Bogiem, który sam siebie zesłał. Tak działa dwój dekalog, literówkę popełnisz ale nie ma zmiłuj - lądujesz w piekle.
Ale czekaj, czyli chcesz powiedzieć, że Jezus też nie jest Bogiem?
A to dopiero herezja...
Też w niczym nie ujmuje boskości Jezusa, tylko rozdziela osoby Ojca i Jezusa od siebie.
Też bym się rozpisywał, ale po co? Wystarczy jeden film, żeby wygrać tę dyskusję.
Zapytam wprost...
Nudziło Ci się po prostu?
Chociaż to niewiele zmieni. Nie da się zrozumieć istoty Trójcy Świętej.
@mirkobogdan
Bog tworzacy swiat i wszystko wydaje sie takze podporzadkowany okreslonemu algorytmowi. a nawet nie tyle podporzadkowany co sam jest tym algorytmem. Bog stwarzajacy czlowieka jednoczesnie wie w momencie stworzenia ze czlowiek