Aktywne Wpisy

volumenis +49
Cześć Mirki i Mirabelki, w ubiegłym miesiącu miałem okazję jeździć trochę Tesla Cybertruck po Kalifornii.
Głównie w okolicach Oakland - San Francisco - San Jose.
Samochód nie jest idealny, ale frajda z jazdy jest spora. Fajne jest też to, że można poznać wiele osób jeżdżąc takim samochodem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli macie pytania, chętnie odpowiem.
#ama #tesla #cybertruck
Głównie w okolicach Oakland - San Francisco - San Jose.
Samochód nie jest idealny, ale frajda z jazdy jest spora. Fajne jest też to, że można poznać wiele osób jeżdżąc takim samochodem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli macie pytania, chętnie odpowiem.
#ama #tesla #cybertruck
źródło: IMG_0844 Large
Pobierz
BeatboxRocker +75
Jak tam szczepionkowe owce? XD
#bekazlewactwa #bekazpisu #covid19 #nauka #szczepienia #bekazpodludzi #neuropa #pandemia #heheszki #humorobrazkowy #tatuaze #zdrowie
#bekazlewactwa #bekazpisu #covid19 #nauka #szczepienia #bekazpodludzi #neuropa #pandemia #heheszki #humorobrazkowy #tatuaze #zdrowie
źródło: photo1715564456
Pobierz

źródło: comment_KLgKdn9i9lsHsKJ5CMDjIV6aA9tTzOFP.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@DinaKaliente: i ja
@dan3k: wtedy podłączasz kroplówkę z kofeiną.
Chociaż pracowałem przez prawie dwa lata jako dostawca i wstawanie o 3 nie jest mi obce.
@kulu: do 5 spokojnie można dobić, potem zaczynaja ręce drzeć, więc robi się niefajnie.
@Endorfinek: znaczy, w sumie, nawet troche lubie. Spac do 7, to juz masakrycznie sie wyspac, bo zmienil mi sie tryb dzienny. Moge wstac w weekend, wypic kawe, obejrzeć jakies glupoty, spokojnie wziac prysznic i jest np 9 :) wiekszy problem z tym, ze pracuje b. Czesto do 22 a kolo 23-24 dopiero spac idę. Tu sie schody zaczynają.