Aktywne Wpisy

MonazoPL +81
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powróciła – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i spełnienie prostych warunków dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powróciła – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i spełnienie prostych warunków dostaniesz
źródło: dyson v8 citi monazo
Pobierz
eSUBA94 +3
źródło: dieslarzzz
Pobierz

źródło: comment_KLgKdn9i9lsHsKJ5CMDjIV6aA9tTzOFP.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@DinaKaliente: i ja
@dan3k: wtedy podłączasz kroplówkę z kofeiną.
Chociaż pracowałem przez prawie dwa lata jako dostawca i wstawanie o 3 nie jest mi obce.
@kulu: do 5 spokojnie można dobić, potem zaczynaja ręce drzeć, więc robi się niefajnie.
@Endorfinek: znaczy, w sumie, nawet troche lubie. Spac do 7, to juz masakrycznie sie wyspac, bo zmienil mi sie tryb dzienny. Moge wstac w weekend, wypic kawe, obejrzeć jakies glupoty, spokojnie wziac prysznic i jest np 9 :) wiekszy problem z tym, ze pracuje b. Czesto do 22 a kolo 23-24 dopiero spac idę. Tu sie schody