Wpis z mikrobloga

@StaryVerter: Ale głupoty xD Przecież Holendrzy mieszkający w Amsterdamie mają dość wszelkich turystów. Ja wiem że wciąż silna jest propaganda wstydu, no ale ogarnijmy się. Chyba nie widziałeś jak się zachowują Brytyjczycy czy to w Krakowie czy Hiszpanii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 178
@PanFizyk: ja mam w------e w brytoli. Zamiast mowic ze inni sa gorsi, wolalbym zeby nasi byli lepsi. Równaj w góre nie w dół. A jak chcesz o tym debatować to zapraszam na priv :)
  • Odpowiedz
@StaryVerter: wszystkie nacje maja tak samo jesli chodzi o ludzi ktorzy przylatuja sie tylko najarac. Najgorzej jak w autobusie patusy z piwem jada, wtedy jest naprawde niezrecznie. A tak pozatym to jak pojdziesz do coffeshop to Polacy to raczej mniejszosc tam. Jak ktos jest deklem to jest deklem, deklowatosc nie ma panstwa.
  • Odpowiedz
@oink_oink: Ale co jest deklowatego w chodzeniu do coffeshopu? Przecież nawet ludzie którzy nie palą często będąc w Amsterdamie idą do takiego przybytku z ciekawości. Po dzielniczy czerwonych latarni łażą uśmiechnięci Japończycy z aparatem przy twarzy, starsze pary. Ot atrakcja turystyczna. I tylko wykopek czuje zazenowanie, bo jak oni śmieli wyjść z piwnicy, wstyd!
  • Odpowiedz