#windows #windows10 #oprogramowanie #software #komputery #informatyka
https://allegro.pl/oferta/windows-10-professional-pro-32-64-bit-klucz-pl-7907892505
Windows 10 z Allegro - będzie działało to to czy istnieje opcja, że po jakimś czasie zostanie "zablokowany"?
https://allegro.pl/oferta/windows-10-professional-pro-32-64-bit-klucz-pl-7907892505
Windows 10 z Allegro - będzie działało to to czy istnieje opcja, że po jakimś czasie zostanie "zablokowany"?
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

Koliat
@SweetDreams: sam sobie odpowiedz co to za przecena -90% ;-)
konto usunięte
@SweetDreams: gardzę takimi aukcjami, będzie działało, ale i tak to PIRAT

whole_train
@SweetDreams: To już lepiej ściągnij z torrentów - legalność taka sama, a nie zapłacisz żadnemu sku*wysynowi dziewięciu złotych.

Bachal
@SweetDreams: wiem ze to w ciul nielegalne, ale mi działa już jakieś dwa lata na lapku.

100x
@whole_train: z torrentów mogą być wirusy
SweetDreams Autor
@whole_train: no właśnie nie lepiej bo ten z torrentów nie ma klucza ( ͡° ͜ʖ ͡°)

polskiekoszmarynieamerykanskiesny
@SweetDreams: jak masz aktualnie windowsa 7 to możesz po prostu pobrać ze strony ms i sprawdzić czy nie zadziała jeszcze klucz z 7, jakiś czas temu jeszcze u mojego kuzyna to zadziałało ale nie wiem jak jest teraz, ale spróbować nie zaszkodzi
SweetDreams Autor
@polskiekoszmarynieamerykanskiesny: inny problem jest, praktycznie nowy laptop, który nie był używany przez 2 lata bo dzieciak zapomniał do niego hasła (Windows 8)

@SweetDreams: z kluczem z 8 też powinno zadziałać, choć jak chodzi o samo hasło to może po prostu poszukaj jak w tym laptopie wejść w tryb recovery i zrób przywracanie systemu? Ewentualnie są też sposoby na odzyskanie hasła przez np wgranie odpowiedniego systemu na pendrive i włączenie z niego laptopa, nie pamiętam dokładnie ale chyba rescutux miał taką opcję

@SweetDreams: a no i windowsa 8 też możesz normalnie ściągnąć ze strony MS i wtedy już wgl nie powinno być problemów z kluczem
SweetDreams Autor
@polskiekoszmarynieamerykanskiesny: tak, myslalem albo o recovery albo o czystej instalce, ale może lepszą opcją był by Windows 10

@SweetDreams: no to ja bym spróbował pobrać ze strony microsoftu windowsa 10 i sprawdzić czy na tym kluczu zadziała no a gdyby nie zadziałał to i tak jest jakiś czas żeby go przetestować a jak się nie spodoba to najwyżej pobierzesz i spowrotem zainstalujesz windowsa 8