@Crantor: to zanim kupisz podpowiem że maki chodzą jak suszarka przy jakichkolwiek cięższych operacjach (typu otwarcie strony internetowej), a te najnowszej generacji to nawet do tego stopnia że thermal throttling powoduje że CPU nigdy w praktyce nie osiąga swojej maksymalnej mocy xD
@Crantor: No ale makbuki pro 15" cięzko już nazwać ultrabookami :P Aczkolwiek tną na grubości radykalnie, a na tym właśnie traci oddawanie ciepła a nawet klawiatura, w nowe generacji praktycznie pozbawiona skoku
@Crantor: Co wy kurła na tych konkutrach robicie, że ciągle wam się ten Windows 10 psuje. U mnie od przeszło 3 lat i to na kilku maszynach dziesiątka chodzi bezproblemowo. Pewnie dlatego, że nie instaluję milion niepotrzebnych programów i mam oryginał, a nie jakiś "Win10.UltraGaming.BlackEditionbyH@x00rJ3rry".
@FightMaker: Gadanie typu "U mnie działa, więc musi u każdego". Gdyby nie to, że na mojego lapa nie ma nawet sterowników na win7 oraz to, że ustawienie innego skalowania i automatyczną zmianę po podłączeniu zewnętrznego monitora zrobili dopiero na win10 to siedziałbym na 7 albo 8.1, 10 pod pewnymi względami to tragedia, bardzo uciążliwy i uparty.
@Crantor: co? XD
@Crantor: to zanim kupisz podpowiem że maki chodzą jak suszarka przy jakichkolwiek cięższych operacjach (typu otwarcie strony internetowej), a te najnowszej generacji to nawet do tego stopnia że thermal throttling powoduje że CPU nigdy w praktyce nie osiąga swojej maksymalnej mocy xD
@Crantor: No ale makbuki pro 15" cięzko już nazwać ultrabookami :P Aczkolwiek tną na grubości radykalnie, a na tym właśnie traci oddawanie ciepła a nawet klawiatura, w nowe generacji praktycznie pozbawiona skoku