Wpis z mikrobloga

@donpedroleone: ADW i Malwarebytes używam, tylko chciałem mieć jakiś wybór a ten jest mały. Malwarebyes ostatnio coś zaczął szaleć u mnie a ADW wydaje mi się nie zbyt konkretny. Jadę na razie na CCleaner oraz Wipersoft ale ten drugi nie jest darmowy tylko 48h
@OSH1980: Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże… Boże…
@OSH1980: No i? Czytałem takie artykuły ok 10 la temu i co?

Nie używam jako AV. Nie używam bez celu. Widać że znasz się na wszystkim i wiesz już wszytko po jednym poście.

Wnosisz coś do tej konwersacji czy po prostu masz zamiar świecić idiotyzmem.
@Vasek kilka artykułów czytałem na temat tego programu po polsku i angielsku. Nie ma jakiegoś ciśnienia na polecenie go przez większych testerów co ciekawe pisze że jest faktycznie darmowy. Testowałem go? Czy po prostu używasz?

A to nie prywata tylko taki mirkowy "( ͡º ͜ʖ͡º)"

100 level here. Troszku godzin spędzonych w grz