Aktywne Wpisy
dawig123 0
Szukam do swojej małej działalności pracownika - działalność w Katowicach, praca to obsługa klienta. Jedyne wymagania to Angielski B2, niemiecki B2, prawo jazdy, podstawy komputera wiadomo i tyle, doświadczenie niewymagane - ile byście takiemu pracownikowi zaoferowali? Wiem, że za minimalną nie ma szans przez niemiecki ale UoP i 5200-5500 brutto będzie ok myślicie?
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki

vieniasn +40
może i jestem wykopkiem i to nie jest powód do dumy ale nadal nie prowadzę wojenek politycznych na portalu o kupie i siku jak wielu zrobiło
z dobrych chłopów taki upadek eh
z dobrych chłopów taki upadek eh

źródło: comment_9GSbSp44xEFx9dVVlO3LHO7PL1PzQd3r.jpg
Pobierzźródło: comment_LheqCKVHyiPNJ7i5R0WmO7ErLXkJug07.jpg
Pobierz@restecp: Bo więcej jeżdżą... Ta statystyka jest do niczego. Jedyne co ma sens w kontekście ubezpieczeń to wypadki na przejechane kilometry w danej grupie wiekowej. Ewentualnie wypadki per capita.
co roku mi zwiększają młodego kierowce...
50k km przejechane
0 przycierek/wypadków/mandatów
7 lat prawko
nadal
@restecp: Sorry, masz oczywiście rację. Wyraziłem się źle. Jeżdżą więcej/jest ich więcej na drogach od/niż ludzi starszych (na obrazku OPa 56+), którzy mają najniższe OC, a mistrzami kierownicy emeryci zdecydowanie nie są.
W każdym razie ta statystyka z twojego obrazka i tak niczego nie udowadnia (masz rację, ale to co dałeś na dowód, dowodem nie jest). Liczą się wypadki na osobę, a nie po prostu wypadki
Jest fajna promocja w Rankomat.pl, można zgarnąć nawet 720 zł Smile wystarczy, że porównasz ubezpieczenie OC z pomocą mojego Linka lub Kodu:
Link Polecania rankomat.pl/polecaj/09LS0F
Kod