Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania: powiem Ci tak, walkowane moze z tyisac razy ALE, jesli sam ze soba nie bedziesz szczesliwy to druga polowka, dziewczyna nie uczyni Twojego zycia szczesliwym, ona moze uczynic je bardziej szczesiwym ale tylko wtedy kiedy Ty sam ze soba bedziesz w porzadku i pokochasz siebie. Te pary, ktore widujesz w majestatycznym obrazie wiosny tez maja swoje wady i to nie jest takie kolorowe jak ci sie moze wydawac. Jestes
  • Odpowiedz
LubieżnyPotwór: Mam to samo, jesień jest spoko, zima też. Natomiast wiosna i te całe budzenie się do życia, słońce, energia... jest fajnie, ale wiem, że nie ma nic lepszego niż taki rześki wiosenny poranek w weekend, obok ukochanej osoby.

@adversarius: No to ciekawe co poradzisz mi, skoro ja jestem w 100% zadowolony ze swojej samotności i w przeciwieństwie do OPa, świadomie wybrałem takie życie, właśnie po związkach i innych
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: kolego drogi, przeczytaj jeszcze raz to co napisales i przemysl to czy aby na pewno tak jest, to jednak jestes w 100% zadowolony z samonosci czy moze tak na 99%? tak albo nie, jednak tutaj juz wniosek nasuwa sie sam po dalszym twoim slowie. Skoro masz takie mysli, a to sa po prostu twoje az za bardzo kolorowe wybrazenia, zgola zycie wyglada zupelnie inaczej, nie tak jak w serialach,
  • Odpowiedz