Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Napletes: nikt tu nie pisze niestworzonych historii o czymś, czego nie widać, ale to nas kocha i chce dla nas dobrze dlatego jak ktoś go nie kocha to będzie cierpiał wieczne męki w gorącym pomieszczeniu ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jakie masz powody żeby nie uwierzyć, że jakiś ksiądz twierdzi, że dzieci z rozbitych rodzin będą "gorsze"? Ja nie mam żadnych.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@xandra: Ja w podstawówce miałem katechetkę uznającą kreacjonizm. Gdy nam powiedziała, że dinozaury nie istniały, a kości umieścił Boge w ziemi, by testować naszą wiarę, to był krok milowy w mojej drodze do ateizmu.

W licbazie ziomy mieli mieć "wychowanie do życia w rodzinie" z nawiedzoną katechetką, tka srogo nawiedzoną co to teraz pewnie jeździ tym autem ze zdjęciami dżemu udającego martwy płód i staje pod przedszkolami. Nikt się nie zapisał
ja kiedys na religii slyszałem źe sukcesy wiekszosci aktorów i piosenkarek polegają na zawarciu paktu z szatanem

@qwertty321: a to dosyć popularna teoria, podobno Michael Jackson, Eminem czy Madonna zawarli taki pakt, ma to duży związek z tym, że Illuminati czczą Lucyfera
@xandra: Grzeczniej XDD Weź ty se chapnij coś z lodówy lepiej. Skoro znasz to dawaj jakąś swoją historię opisz, a nie takie wysrywy wrzucasz. Ja akurat sram na kościół, bo sam miałem styczność z ich chciwością i hipokryzją, a ty nienawiść zapewne czerpiesz z takich fejków.