Aktywne Wpisy

WolfSky +427
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
źródło: IMG_8622
Pobierz
Korsir +85
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
źródło: B2Wts425
Pobierz

#programowanie #webdev #javascript #komputery
a ja kocham, szlag mnie trafia jak muszę coś teraz zrobić na windowsie, o nic się martwić nie trzeba, system działa jak ma działać
@Rst00: tak nie pasował mi, co ważne nie można nic zmienić wg własnego uznania bo to macos xd
A ty nie lubisz korzystać z windy bo problemem było zainstalowanie fluffyapp do printscreenow lub innego terminala zamiast systemowego? W Macu rzadko kiedy masz możliwość zainstalować cos albo zmienić pod siebie, układ menu w sofcie od adobe tez jest trochę inny i musisz się uczyć od
Fajnie ze pracujesz długo na Macu, widzisz, apka (wyżej podał Mirek) która tworzy pasek systemowy jak
Preferencje Docka ->
Sam Windows sporo się pozmieniał. WinKey + Shift + S odpala toola do wycinania fragmentu ekranu jako screenshot. Pod WinKey i strzałkami jest super feature do przesuwania okien na ekranie, za który ma macu trzeba zapłacić (moon czy tam magnet). Wirtualne pulpity to porażka bo nie ma skrótu klawiszowego/menu do przesuwania okien między pulpitami.
No ale po co skoro dock zawiera tyle ikon ile do niego przypniesz i jaki jest sens rozciągania na całą szerokość? To ja mogę powiedzieć że Windows jest do d--y bo nie da się go "odpiąć" i zrobić tak żeby był na środku
Po to, że gdy pasek zaczyna się od lewej/prawej krawędzi ekranu to masz podstawowe ikony zawsze w tym samym miejscu co przydaje się przy codziennym odpalaniu
@Rst00: O nie jabłeczni jehowi.
@lapovsky: Nie idź w kierunku programowania bo możesz skończyć jak oni. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)