Wpis z mikrobloga

28 lat na karku a dalej #rozowypasek nie mam, szukam rozowego który jeździ na rowerze i jak mi się nie będzie za bardzo chciało to jednak będzie wyciągać XD. A próbowałem już sporo:

1) W zeszłym roku jeździłem trochę z lokalnymi grupami, prawie same podstarzałe dziadki jeździły. Kilka razy zdarzyło się że przyjechali młodsi ale zazwyczaj w parach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
2) 2x próbowałem zagadać na trasie, nigdy tak buraka nie spaliłem jak wtedy XD
3) przez miesiąc chodziłem na trening spinningowy w siłowni centrum miasta, sami faceci ( ͡° ʖ̯ ͡°) a dla pewności chodziłem codziennie żeby nie było że chodzi jakiś różowy w wybrane dni
4) teraz wpadłem na pomysł żeby zapisać się do grup rowerowych na fb i zagadać do obcych różowych ale mówią że to nie najlepszy pomysł

#przegryw #podrywajzwykopem #tinder #badoo #logikaniebieskichpaskow #mirekszukazony #tfwnogf #rower
  • 36
szukam rozowego który jeździ na rowerze

@mati1990: to istnieją takie? xD Jak na moje 7 lat aktywnej jazdy (w tym 4 rok na szosie) to jak widzę jedną-dwie różowe na bardziej sportowych rowerach/miesiąc to jest już duży sukces

a randki na rowerach, jeżeli druga osoba nie jest dostosowana do ciebie poziomem to straszne gówniany pomysł, jedno i drugie się męczy
@rdy: rok czy 2 na podniesienie kondycji różowej poświęcę. Wystarczy żeby miała chęci i jako taki rower ( ͡° ͜ʖ ͡°) do cholery po roku mogę nawet na urodziny kupić jakiegoś podstawowego tribana XD, przynajmniej będzie jej się lżej jechało na kolarce niż mnie na krosie to jakoś to się wyrówna
2x próbowałem zagadać na trasie, nigdy tak buraka nie spaliłem jak wtedy

@mati1990: no i tu jest pies pogrzebany. Nawet jak spotkasz swoją wymarzoną rowerzystkę, to nie będziesz potrafił kilku zdań wydukać, bo nie masz obycia.