Aktywne Wpisy
JanRouterTrzeci +104
Rozbraja mnie to, że pracownicy #korpo #korposwiat jutro "jadą do pracy" xD
Co za #!$%@? akcja żeby mając w domu prąd, internet i służbowego laptopa kapo kazał przyjeżdżać do szklanej klatki xD i goje przyjeżdżają xD na własne życzenie zresztą
Nawet nie dziwię się middle managementowi, bo w trakcie pandemii na zdalnych te wszystkie juleczki HR coordinator 4k ewidentnie waliły w #!$%@? na grubalu. Wdzwania się typiara na Teams meeting, a tam
Co za #!$%@? akcja żeby mając w domu prąd, internet i służbowego laptopa kapo kazał przyjeżdżać do szklanej klatki xD i goje przyjeżdżają xD na własne życzenie zresztą
Nawet nie dziwię się middle managementowi, bo w trakcie pandemii na zdalnych te wszystkie juleczki HR coordinator 4k ewidentnie waliły w #!$%@? na grubalu. Wdzwania się typiara na Teams meeting, a tam
MishMashStudio666 +1445
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
1) W zeszłym roku jeździłem trochę z lokalnymi grupami, prawie same podstarzałe dziadki jeździły. Kilka razy zdarzyło się że przyjechali młodsi ale zazwyczaj w parach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
2) 2x próbowałem zagadać na trasie, nigdy tak buraka nie spaliłem jak wtedy XD
3) przez miesiąc chodziłem na trening spinningowy w siłowni centrum miasta, sami faceci ( ͡° ʖ̯ ͡°) a dla pewności chodziłem codziennie żeby nie było że chodzi jakiś różowy w wybrane dni
4) teraz wpadłem na pomysł żeby zapisać się do grup rowerowych na fb i zagadać do obcych różowych ale mówią że to nie najlepszy pomysł
#przegryw #podrywajzwykopem #tinder #badoo #logikaniebieskichpaskow #mirekszukazony #tfwnogf #rower
@mati1990: to istnieją takie? xD Jak na moje 7 lat aktywnej jazdy (w tym 4 rok na szosie) to jak widzę jedną-dwie różowe na bardziej sportowych rowerach/miesiąc to jest już duży sukces
a randki na rowerach, jeżeli druga osoba nie jest dostosowana do ciebie poziomem to straszne gówniany pomysł, jedno i drugie się męczy
@mati1990: no i tu jest pies pogrzebany. Nawet jak spotkasz swoją wymarzoną rowerzystkę, to nie będziesz potrafił kilku zdań wydukać, bo nie masz obycia.
@mati1990: To sobie pojedź z kumplem a dziewczynę zostaw w domu :o
Komentarz usunięty przez moderatora