Aktywne Wpisy

Gilboa +1
Co to oznacza jeśli nie mam żadnego sensu w życiu, nie mam zainteresowań, nie mam ambicji, nie mam chęci do żadnego rozwoju, wiem że i tak nic dobrego mnie nie czeka. Siedze codziennie w domu i bardzo rzadko zdarzy się że wyjdę do sklepu np., ale ogólnie to mogę tak siedzieć w domu codziennie samemu spędzając czas.
Mój każdy dzień to telefon, pc, jedzenie i spanie, zwykła rutyna, nie robię nic produktywnego.
Mój każdy dzień to telefon, pc, jedzenie i spanie, zwykła rutyna, nie robię nic produktywnego.

#ps5 #konsole #playstation #gry #pcmasterrace
Siemanko jestem pare dni po zakupie konsoli PS5 TV mam 120HZ 4K, coz jestem po przesiadce z PC’ta, ku*wa Mac, na tej konsoli PS5 Nie ma w co grac nuda o słaby PsPlus nawet ten najdroższy… żałuje zakupu PS5
Siemanko jestem pare dni po zakupie konsoli PS5 TV mam 120HZ 4K, coz jestem po przesiadce z PC’ta, ku*wa Mac, na tej konsoli PS5 Nie ma w co grac nuda o słaby PsPlus nawet ten najdroższy… żałuje zakupu PS5

Turaj podobna sytuacja, zwykły typ, jak twierdzi był nieśmiały, nawet nie ma jego zdjęć z wczesnej młodości, mówił że nie potrafił prowadzić konserwacji z dziewczyną 1:1
Jego życie zmieniło się gdy zainstalował instagrama, zrobił sobie zdjęcie i wysłał w eter i bam, dostał mnóstwo obserwujących, stał się sławny, jego życie zmieniło się o 180°, po tym nagral jeszcze jedno wideo "how to make men bun" i stało się to wideo viralowe. Zaczeli go zapraszac do tv, został aktorem, modelem, milionerem (chyba, ale kasy ma jak lodu)
Wyszedł z przegrywu (o ile prawdę mówi z tą nieśmiałością i społecznością, ale o ile mi wiadomo jest z rozbitej rodziny). Wyszedł z przegrywu, przez twarz Chada, ponad 2 metry wzrostu
#przegryw #chad #p0lka #wygryw
@Helsantonio_Montes: Jak sie prowadzi konserwacje z dziewczyna, znaczy smaruje sie ja czyms czy jak? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
!przepraszam, zawsze mi sie te slowa mylą XD
Chodziły za Nim całe tłumy lasek tak o.