Wpis z mikrobloga

@Tylko_noc: bo na polske to chyba idzie jakiś najgorszy chłam, więc przepłacanie raczej mija sie z celem.. chociaż nikt nie wie który olej lepszy, bo zdarzają się podróbki czy inne wałki producenta
  • Odpowiedz
@Tylko_noc: czyli twierdzisz, że to co w germanii idzie kupić w polsce? to dlaczego niektórzy ciągną z niemiec palety? pomijając jakieś super promocje to finansowo wychodzi to samo lub drożej, a jednak niektórzy skłaniają się w tym kierunku..
może przejechali się na podróbkach których jest masa na rynku? a może tak działa zły PR i ludzie wolą dmuchać na zimne?

polskie forum olejowe? dej linka do tych rewelacji
  • Odpowiedz
@Tylko_noc: przecież sam wrzuciłeś propozycję elfa który jest w hui tani, więc też powinien być podrabiany jak castrol?

tak czy siak, lać to co spełnia normy i wymieniać często i się nie przejmować na zapas
  • Odpowiedz
  • 0
@swiatus85: mówią, że trochę kosiarka i wysilony silnik, ale bardzo go lubię. 140KM i całkiem fajny moment przekłada się na żwawą jazdę. Do tego jest bardzo eko - w trasie 5-5,5, w mieście 7-8. Niskie OC dzięki takiej pojemnosci. Na razie mam 60tys.km więc na szczęście jeszcze nic się nie dzieje - zmieniam olej, filtry i jeżdżę. Mam porównanie do 1.0tsi z fabii i to jest przepaść, tam nie ma
  • Odpowiedz