Aktywne Wpisy

lubie-sernik +26
Zaczyna do mnie docierać co ja odwalam. Za tydzień będę na drugim końcu świata bez biletu powrotnego.
Mogę być tam zarówno miesiąc jak i kilka lat. Trochę miesza się u mnie ekscytacja z jakimś strachem.
Ciekaw jestem w jakim miejscu będę za rok.
Mogę być tam zarówno miesiąc jak i kilka lat. Trochę miesza się u mnie ekscytacja z jakimś strachem.
Ciekaw jestem w jakim miejscu będę za rok.

#ufo #usa
A propo odtajniania tych dokumentów. Gdzieś mi się przewinęło ze widzieli na niebie obiekty w kształcie trójkąta . I możecie mi wierzyć albo nie. Nie mam na celu okłamywania itp. Ale pamiętam jak z jakieś 18-20 lat temu. Byłem łebkiem 13-15lat. Sam na własne oczy z kumplem podczas przechadzki po osiedlu zauważyliśmy w godzinach nocnych 21-23. 3-4 trójkąty jasno świecące na niebie. Stojące w jednej formacji.
A propo odtajniania tych dokumentów. Gdzieś mi się przewinęło ze widzieli na niebie obiekty w kształcie trójkąta . I możecie mi wierzyć albo nie. Nie mam na celu okłamywania itp. Ale pamiętam jak z jakieś 18-20 lat temu. Byłem łebkiem 13-15lat. Sam na własne oczy z kumplem podczas przechadzki po osiedlu zauważyliśmy w godzinach nocnych 21-23. 3-4 trójkąty jasno świecące na niebie. Stojące w jednej formacji.

CHce ogarnąć jakiśjęzyk żeby zdalnie można było coś skrobać
2. Co to znaczy "wybrałem sobie Jave"? Robisz coś w Javie? Napisałeś cokolwiek?
3. Za granicą taki sam próg wejścia jak w Polsce, ale przegrywasz z lokalsami. Firmy najpierw biorą ludzi lokalnych, potem imigrantów.
4. Sprawdź sobie co teraz trzeba umieć, żeby być programistą Javy i się tego naucz. Jak
Pol roku naukiod zera -junior php dev here
Wcxesniej spawacz( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wydaje mi się, że humaniści mają start wtedy, kiedy brakuje tych ze ścisłym
Napisałem tak bo jestem zażenowany bałaganem w tym języku. Ty z bliżej nieokreślonych powodów wziąłeś to dosłownie. Nie wiem kto by stwierdził że w najpopularniejszym języku ogólnego zastosowania nie da się czegoś zrobić.
Dobrze że powstaje WebAssembly bo to ma w końcu jakaś poważna wydajność
a) zakładam, że uczył się i sam programował minimum rok-dwa
b) polecam napisać jakieś open-source'owe projekty, wstawić na GitHuba i dopisać do CV
Jeśli ktoś liczy, że bez studiów, bez długiej nauki własnej, świeżo po studiach/zmianie branży załapie się na coś ponad 3k-4k to się zdziwicie. Na starcie przegrywacie z większością, która ma te studia, często nawet już w liceum/technikum coś dłubali przy kodzie i
@lunaexoriens: Chyba takich z zerowym doświadczeniem. Obserwuję co do nas do firmy przychodzi po informatyce i wierz mi - ostatnią rzeczą na którą patrzymy jest wykształcenie bo nie raz się przekonaliśmy że nie warto.