Wpis z mikrobloga

Mireczki! Pijta ze mno wodę z kibla!
Jest srebro!!! Ocena doskonała!
Ważna informacja jest taka że najlepiej nie siedzieć podczas cichego oceniania przez sędziów xD

Mało tego! Spotkałem jednego Mireczka, ale zapomniałam zapytać o nick... Jeśli to czytasz to wiedz, że paróweczka była przepyszna ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
Dziękuję!
#chwalesie #pokazpsa #zwierzaczki #smiesznypiesek
Wincej na #prankothewolfdog
pranko_csv - Mireczki! Pijta ze mno wodę z kibla!
Jest srebro!!! Ocena doskonała!
Waż...

źródło: comment_3yQiwTwfO9RqiFYC4wq1RyUcJ8oocCjO.jpg

Pobierz
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pranko_csv: w sensie we wszystkich klasach startowały 4? Czy tylko w Waszej? Bo startujecie w młodzieży jak rozumiem?

Nooo dyskwalifikacja się należała, pies na wystawie ma dać sobie i w zęby zajrzeć i jajka dotknąć, to się przecież ćwiczy. Ja nawet zrobiłam mirko-spacer żeby wykopki mi Premiera wymacały w ramach socjalizacji XD (nie, nikt jajek mu nie gilgał)

W sensie podczas oceny Pranko siedział? :D Ło panie :D to faktycznie
  • Odpowiedz
@nama: We wszystkich startowało 21 wilczaków, my startowaliśmy w Juniorach i w grupie hodowlanej.
Podczas indywidualnej oceny było wszystko super, ząbki jajka, postawa itd.
ale gdy sędziowe wybierali między mną a innym psiakiem to okazało się, że decyzja nie jest jeszcze podjęta i trzeba stać :D
A my się bawiliśmy :D

Na grupie hodowlanej biegałem i stałem jak na sznurku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@pranko_csv: bardzo dużo wilczaków :O ale się spopularyzowała rasa. W szoku jestem.

hah :D no ładnie ładnie :D na pewno to utrudniło ocenę chociaż wielokrotnie widziałam jak najbardziej "niegrzeczny" pies wygrywa. My pierwszego BOBa zgarnęliśmy jak Premier przykleił się do sików ocenianej wcześniej suczki innej rasy i za cholerę nie chciał współpracować :D wiadomo że dobra prezencja ułatwia ale nie zawsze trzeba się nią za bardzo martwić
  • Odpowiedz