Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +797

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

Jest srebro!!! Ocena doskonała!
Ważna informacja jest taka że najlepiej nie siedzieć podczas cichego oceniania przez sędziów xD
Mało tego! Spotkałem jednego Mireczka, ale zapomniałam zapytać o nick... Jeśli to czytasz to wiedz, że paróweczka była przepyszna ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Dziękuję!
#chwalesie #pokazpsa #zwierzaczki #smiesznypiesek
Wincej na #prankothewolfdog
źródło: comment_3yQiwTwfO9RqiFYC4wq1RyUcJ8oocCjO.jpg
PobierzNooo dyskwalifikacja się należała, pies na wystawie ma dać sobie i w zęby zajrzeć i jajka dotknąć, to się przecież ćwiczy. Ja nawet zrobiłam mirko-spacer żeby wykopki mi Premiera wymacały w ramach socjalizacji XD (nie, nikt jajek mu nie gilgał)
W sensie podczas oceny Pranko siedział? :D Ło panie :D to faktycznie
Podczas indywidualnej oceny było wszystko super, ząbki jajka, postawa itd.
ale gdy sędziowe wybierali między mną a innym psiakiem to okazało się, że decyzja nie jest jeszcze podjęta i trzeba stać :D
A my się bawiliśmy :D
Na grupie hodowlanej biegałem i stałem jak na sznurku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
hah :D no ładnie ładnie :D na pewno to utrudniło ocenę chociaż wielokrotnie widziałam jak najbardziej "niegrzeczny" pies wygrywa. My pierwszego BOBa zgarnęliśmy jak Premier przykleił się do sików ocenianej wcześniej suczki innej rasy i za cholerę nie chciał współpracować :D wiadomo że dobra prezencja ułatwia ale nie zawsze trzeba się nią za bardzo martwić
Do zobaczenia!
@fizzly
@czolgistka93
źródło: comment_czfXHAd6tsekTmL54p2wbBQTf2f22WjL.jpg
Pobierzpodrap za uszkiem!
źródło: comment_fpHOXDe0N5N6WR4p9EeiCLmNQ9valxmY.jpg
Pobierz