Aktywne Wpisy
damienbudzik +100
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
ElectroNICK +97
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w
Jakiś czas temu wykupiłem endomondo premium i stworzyłem plan na 10km który realizuje już od 5 tygodni. Ostatnio zakupiłem zegarek #garmin gdzie w connectcie mogę również stworzyć plany treningowe i teraz pytanie czy ktoś porównywal plany z tych 2 serwisów i potrafi wskazać i uzasadnić który jest lepszy? #endomondo #bieganie
Tam się ktoś przynajmniej twarzą pod planem podpisuje. Kończę właśnie 20tyg plan na maraton od nich i bardzo sobie chwalę. Za 2 tyg mogę powiedzieć, czy dał radę.
Zalety:
- daje fajny wycisk na interwałach i fajnie je odmierza (dokładnie),
- test Coopera od razu przelicza na dalszy ciąg treningów
- można ustalić porę przypomnienia o treningu, ma znaczenie zwłaszcza na początku później już się planuje dzień "bo jutro mam
2016: 10km 45min
2017: 21km 1:40
2018: 10km 41min, 21km 1:33, 42km 3:28
2019: 42km 3:08
Ogólnie pierwsze 2 lata biegałem bez planu po prostu sobie biegałem. W 2017 miałem pół