Wpis z mikrobloga

• 1525
Najbardziej denerwuje to, że oni kompletnie nie wiedzą jak działa internet, a część pewnie nawet by nie wiedziała jak coś w przeglądarce wyszukać. Świat idzie do przodu, internet jest wręcz życiem dla niektorych ludzi, a o jego przyszłości decydują stare dziady.
#acta2
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@ruchacz6969 wiesz ja tylko jestem zdenerwowany próbą odebrania ludziom czegoś tak znaczącego, ale generalnie też mam nadzieję, iż nasz rząd nie wprowadzi tak dużych zmian, że mocno to odczujemy. Chociaż zdanie ludzi jest zlewane. Zobaczymy w przeciągu dwóch lat.
  • Odpowiedz
@kammel19: Najśmieszniejsze jest to, że parę dni temu profil Platformy Obywatelskiej na Facebooku zamieścił grafikę STOP ACTA 2! z opisem, że ich partia nie zgadza się na wprowadzenie tych zmian XD hipokryzja motzno
  • Odpowiedz
@Horkheimer: bo platforma to partia debili bez tuska, oni nawet pewnie nie wiedzieli co się dzieje, to są takie same durnie jak pisowcy, w tym cholernym kraju nie ma alternatywy i nie, gwiazdor, pajac jakubiak, korwin itp. to nie alternatywa tylko skrajność w drugą stronę
  • Odpowiedz