Aktywne Wpisy
Ildealfons +1
Jak taka laska może być z takim dziadem? To nie jest fejk, bo znam tą osobę. Też, bez obrazy dla tego gościa, ale to nie jest jego liga. Ja wiem, że często kobiety w PL wyglądają lepiej, od swoich chłopaków. No ale kurde u mnie w firmie 40 letnia managerka (zresztą całkiem fajny m--f) ma lepszego chłopa.
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
źródło: IMG_6270
Pobierz
PixelNomad +39
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czy ktoś wie skąd ten użytkownik #car4vip ma te sprzęty? Komentarze są aż nazbyt pozytywne, długie i wyczerpujące, a nawet przypadki zwrotu pieniędzy...Zazwyczaj komentarz to "Polecam" i tyle. #allegro @allegropl #apple
@Deja_VU_000: Pomysł nie głupi, bo ja i tak kupiłem 12 Pro max u Ciebie nie ze względu na allegro, tylko ze względu, że dowiedziałem się o Tobie na wykopie ;)
Ale z tego co czytam, to Pro Maxy oferują nagrywanie 4k 60 fps w Dolby Vision, lepszy obiektyw (ƒ/1,6), więc foty w ciemniejszych pomieszczeniach będą dużo lepsze, o wiele lepsza stabilizacja, lepszy obiektytw szerokątny.
Według mnie Apple trochę lipe zrobiło, że ten najlepszy aparat dali do
Teraz tylko do końca lutego wytrzymać
źródło: comment_16050226133S22ODy3QLQDJSzD8B3Wmm.jpg
PobierzDruga sprawa konto ktoś może mieć zawieszone z byle pierdoły choćby pół roku rachunku nie zapłacił , ale żeby szukać na allegro nicków Dejavu000 TO GRUBO :)
No to tutaj mamy dokładnie "deja vu 000" litera w literę jak twój nick z wykopu w wątku sprzed 7 lat. Niezła zbieżność nazwisk.
[wątek](https://myapple.pl/forums/topic/208044-pierwszy-mac-jakiego-kupić/)
Post dotyczy tam sprzedawania sprzętu Apple, dokładniej MacBook. To jak w końcu, miałeś 20 lat?XD
źródło: comment_1605026960zZUxgnOytzYIKc7poDHxyf.jpg
Pobierznie, w screenie z forum o sprzedaży sprzętu Apple z 2013 roku jest dokładnie ten sam nick jaki Ty masz teraz na wykop.pl.
wszystko byłoby ok, gdybyś nie palnął, że "W 2013 to ja miałem 20 lat g.... widziałem i w........ ;D"
źródło: comment_1605027829K0HJyf9LmQBOkj8z9mnA6Z.jpg
Pobierz