Aktywne Wpisy

Czy ja jestem jakiś nienormalny czy co ale co ludziom przeszkadzają fotoradary albo odcinkowe pomiary prędkości? Może wystarczy jechać zgodnie z przepisami? A najbardziej śmieszą mnie komentarze typu "rząd łupi kierowców" - no to jak ktoś będzie jechać zgodnie z ograniczeniem to mu chyba nic extra nie doliczy? xD
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu

Porównanie rat kredytu na 30 lat na 500k w Polsce (u góry) i w Niemcach #nieruchomosci #banki
źródło: 1000005351
Pobierz

#gry #bioware #masseffect
Anyway, dobrze zmontowany materiał i interesujący, przynajmniej w część gameplay i story, bo reszty nie chciało mi się oglądać. Widać, że autor zaczął przygodę z serią od ME 2 albo 3, bo inaczej przy opisach planet by podał od razu część pierwszą, która była zdecydowanie najlepsza w tym względzie, oraz by tak nie narzekał na system paragon/renegat, bo w
Jeśli jesteś into filmowe uniwersum Stary Wars
Ale jako luźne porównanie mogę się zgodzić. Tylko że stara trylogia GW była jednak ogólnie cała na wyrównanym poziomie, gdzie przy ME to różnie z tym bywało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie widziałeś te obrazki i porównania, że TFA to to samo co IV epizod itd.
Tak, sporo się powtarza w Andromedzie i o taką właśnie wtórność mi chodziło, przestałem oglądać GW właśnie w dużym stopniu dlatego, że KOLEJNA gwiazda śmierci to już przesada :^) Z tym że generalnie w grach BioWare sporo się często powtarzało, na przykład ta stacja Remnants z Andromedy przypomina mi Gwiezdną Kuźnię z Kotora 1, nawet pojawia się nagle wielka flota ( ͡