Wpis z mikrobloga

Mass Effect: Andromeda... 1 Year Later

00:00 - Intro

03:40 - Pre-Production

13:00 - Gameplay

32:00 - Story

49:14 - Conclusion

53:07 - Credits/Q&A

#gry #bioware #masseffect
janushek - Mass Effect: Andromeda... 1 Year Later
 00:00 - Intro
 03:40 - Pre-Product...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@janushek: https://youtu.be/D12n35evy0Y?t=1204 lamer ( ͡º ͜ʖ͡º)

Anyway, dobrze zmontowany materiał i interesujący, przynajmniej w część gameplay i story, bo reszty nie chciało mi się oglądać. Widać, że autor zaczął przygodę z serią od ME 2 albo 3, bo inaczej przy opisach planet by podał od razu część pierwszą, która była zdecydowanie najlepsza w tym względzie, oraz by tak nie narzekał na system paragon/renegat, bo w
  • Odpowiedz
@Lisaros: a zgodzisz się ze stwierdzeniem, że Andromeda dla trylogii ME jest tym samym czym The Force Awakens jest dla A New Hope?

Jeśli jesteś into filmowe uniwersum Stary Wars
  • Odpowiedz
@janushek: jestem tak sobie into, bo od TFA nie oglądam tych filmów xD

Ale jako luźne porównanie mogę się zgodzić. Tylko że stara trylogia GW była jednak ogólnie cała na wyrównanym poziomie, gdzie przy ME to różnie z tym bywało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@janushek: nie dostałem powiadomienia o tym, eh wypok

Tak, sporo się powtarza w Andromedzie i o taką właśnie wtórność mi chodziło, przestałem oglądać GW właśnie w dużym stopniu dlatego, że KOLEJNA gwiazda śmierci to już przesada :^) Z tym że generalnie w grach BioWare sporo się często powtarzało, na przykład ta stacja Remnants z Andromedy przypomina mi Gwiezdną Kuźnię z Kotora 1, nawet pojawia się nagle wielka flota ( ͡
  • Odpowiedz