Aktywne Wpisy
p0melo +14
#programowanie #pracait #it #pracbaza
Czy jak do was do firmy przechodzi osoba po przebranżowieniu to pozostałe osoby są do niej źle nastawione? Mnie nic bardziej nie triggeruje niż taka osoba która "zaczęła przygodę z IT" bo zwęszyła pieniądz i rzuciła stary zawód dla IT.
W ogóle tacy ludzie nadają się do pracy? Czy jak przychodzi osoba po filozofii to oni ogarniają w komputery? Czy jak rozmawiacie z absolwentem bootcampa to robi takie
Czy jak do was do firmy przechodzi osoba po przebranżowieniu to pozostałe osoby są do niej źle nastawione? Mnie nic bardziej nie triggeruje niż taka osoba która "zaczęła przygodę z IT" bo zwęszyła pieniądz i rzuciła stary zawód dla IT.
W ogóle tacy ludzie nadają się do pracy? Czy jak przychodzi osoba po filozofii to oni ogarniają w komputery? Czy jak rozmawiacie z absolwentem bootcampa to robi takie
juzwos +171
Ojciec chrzestny dyrektywy #acta2 nie pozostawia złudzeń i dość mocno rozpędza się w swoich cenzorskich zapędach. Twierdzi, że powinniśmy zastanowić się, czy ta usługa powinna działać w Europie, jeżeli oferuje dostęp do treści, które chronione są prawem autorskim. YouTube może zniknąć z Europy!
#stopacta2 #saveyourinternet #savetheinternet #censorshipmachines #linktax #article11 #article13 #uploadfilters #europewehaveaproblem #deleteart11 #deleteart13 #acta #acta2 #uploadfilter #mikroreklama
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Sponsor: Grupa Facebookowa z promocjami z chińskich sklepów
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @moby22 @amaru-szakur @Helsantonio_Montes @xniorvox @Naiken @blandula @elropejczyk @Szymon01 @Funky666 @AurenaZPolski @sebag2 @aldi7x @Enviador @Aramil @bartex121 @unweek @phoe @m4rc1nk @grawel @AlphaFox @mlotkowy @igorr1 @pablito666 @DEWASTATOR_TM @darklight @malpa447 @Pawelczi @TheNewGuy @Mannaz_Isaz_Raido_Kaunan_Othala @KurczakPoTajsku @mjnoach @patrycja-paulina @ocdigital @paul43 @Mickeyickey @Smad @Jake_921 @p98 @
Czy w Polsce są możliwe manifestacje przeciwko ACTA które są prawdziwie apolityczne?
Byłem na dwóch, z obu wychodziłem z niesmakiem, bo na obu po chwili któraś miła partia musiała wtrącać swoje #!$%@?. A pomijam już fakt zbierania podpisów przeciw szczepieniom (WTF?!)
Sorry, ale przychodzę żeby protestować przeciwko podpisaniu dyrektywy, a wychodzę z głosem w głowie, że zostanę wykorzystany jako ten który pojawił sie i zgadza się z
Żeby nie było - tak czy tak będę uczestniczyć choćby żeby duchowo wesprzeć. Dodatkowo, dla ludzi którzy się zastanawiają czy iść - idźcie. Raz, że na miejscu dowiecie się zapewne dużo rzeczy o których nie wiedzieliście bo w internecie jest masa wątków i treści a malo konkretów, zaś druga sprawa - prosty sposób by pokazać, że sprawa wprowadzenia ACTA zwyczajnie Cię wkurza.
Ale to tak z 8 miesięcy temu na oko.