Aktywne Wpisy

AXSIS +1
#gielda
Zamykasz wszystkie swoje obecne pozycje i możesz wybrać tylko jedną firmę, w którą włożysz cały kapitał. Która i dlaczego?
Zamykasz wszystkie swoje obecne pozycje i możesz wybrać tylko jedną firmę, w którą włożysz cały kapitał. Która i dlaczego?

MinisterKoryto +33
Najbardziej absurdalną rzeczą jaka się dzieje w piłce obecnie, to wystrzał formy Norwegów, Bodo za chwilę w ćwierćfinale LM z praktycznie samymi Norwegami, przecież chłopy jak się poukładają w reprze to rozjadą mistrzostwa XD
A jeszcze nie tak dawno Norwegia to była ekipa do klepania punktów xD
#mecz #pilkanozna
A jeszcze nie tak dawno Norwegia to była ekipa do klepania punktów xD
#mecz #pilkanozna

Przyszły do mnie kasety i tak:
Zdjęcia znajdują się tutaj: https://imgur.com/a/MCt0gNb
1. 44 kasety zawierają jakiś nudny film przyrodniczy wydany przez RDLP w Olsztynie (Regionalna Dyrekcja Lasów Państwowych). Co biorąc pod uwagę ,że wyglądają jak nowe i kupiłem ten zestaw od firmy zajmującej się recyklingiem wskazuje na niezłe marnotrawienie środków publicznych. Wrzucam zdjęcie tych kaset i dwie początkowe Stopklatki filmu.
Te kasety mają ok 38 minut taśmy więc może chcę ktoś odkupić? Na jakiś youtubowy film w ekskluzywnym wydaniu byłoby w sam raz
2. 15 Kaset z filmami które były chyba kolekcją kogoś ( na górze każdej kasety jest identyczne imię, nazwisko i Olsztyński adres). Kilka osób pewnie by się skusiło, ale dla mnie te filmy są zbyt popularne ( w zasadzie to też chętnie sprzedam).
3. Jedna kaseta która może zawierać coś z mojej perspektywy ciekawego. Rozpoczyna się jakimś reportażem sportowym ze starym logiem TVP2, gdzieś tam dalej jest coś z RTL7. Będę musiał jej lepiej przyjrzeć.
Powiedziałbym słabizna ale zobaczymy. Jak przejrzałem filmy z punktu 2 to raczej nie są one z reklamami itp. 13 posterunek jest z Canal +
#60kasetvhschallenge #magnetowid #video #vhs