Aktywne Wpisy

tesknilam_ +296
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +361
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

źródło: comment_28ghlZ78ZrnBvzSTdQYWuvIDC28MjypY.jpg
Pobierz@ozzi91: No i mamy rozwiązanie zagadki xD
Równie dobrze mógłbyś brać się za naprawę samochodu, coś z----ć i krzyczeć, że samochody są z-----e bo nie miałeś czasu się nauczyć jak poprawnie żarówkę wymienić xD
Także, tego...
Ogólnie to mam laptopa i pc podłączonych do jednej sieci. Ip lapka to 192.168.100.3, maska 255.255.255.0 gateway 192.168.100.1. Laptop z proxmoxem ma tylko inne ip tj 192.168.100.6. By stworzyć VM muszę jakoś dodać "mostek" a poandto tak samo było napisane w instrukcji by tak zrobić https://pve.proxmox.com/wiki/Install_Proxmox_VE_on_Debian_Stretch - Connect to the Proxmox VE web interface
Jak wpisuję w
@ozzi91: Bo nie będzie, network manager przechowuje config sieci u siebie.
Btw, sprawdzałeś w ogóle czy nazwy interfejsów sieciowych ci się zgadzają?
Wpisz w terminal np:
I masz podgląd na wszystkie interfejsy sieciowe.