Wpis z mikrobloga

#programista15k #programista20k #programowanie
Mamy tutaj na wykopie nowego inwestora cudzych pieniędzy w projekty które już prawdopodobnie istnieją i to zrealizowane pewnie więcej jak jeden raz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niejaki @LeviA vel #usunkonto zielony jak "sałata", której próbuje za pomocą portalu zrzutka.pl od wykopowiczów nazbierać, za która programista (jak podejrzewam w jeden miesiąc) zrobi mu "web based dogecoinmining RPG"

https://www.wykop.pl/link/4833777/gra-przegladarkowa-umozliwiajaca-zbieranie-kryptowaluty-dogecoin/

W sumie ma już projekt i dokumentacje

W tym miejscu potrzebuję waszej pomocy. Usługi programistów są bardzo drogie. Mam wiele pomysłów, które chciałbym wcielić do mojej strony m. in. bogatsza szata graficzna, dodanie rpg-owych dodatków jak ekwipunek i handel czy ulepszenie już działających systemów, ale przede mną powstała ściana finansowa, przez którą bez Waszej pomocy nie uda mi się przejść. Do tego dochodzi jeszcze reklamowanie strony, oraz jej utrzymywanie. Te pieniądze, którymi teraz dysponuję wystarczą na mniej więcej połowę tego, co trzeba zrobić. Proszę Was o wsparcie mojego niecodziennego projektu. Strona działa i można ją zobaczyć pod adresem: https://www.dogewars.com

Także nic tylko wspierać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HeavyFuel: Jest na to prosta rada. Skoro nie chcesz wspierać ten projekt, to po prostu tego nie rób. Znowu zaczynasz z tym kopaniem dogecoinów.Strona nie polega na kopaniu dogecoinów!. Widzę, że dalej nie przeczytałeś zasad działania tego projektu. Zobacz sobie dla przykładu ile kosztuje zrealizowanie gry przeglądarkowej, a dopiero później się wypowiadaj. Gdybyś napisał programiście, że wyrobi się z tym w miesiąc, to by cię wyśmiał. To co
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@HeavyFuel: Ahh, przeczytałem drugi raz i faktycznie. Wybacz za słowa ()

Jak widzę takie posty 'inwestorów' i rzucania odpowiedzialności i ryzyka na innych to krew mnie zalewa.

Szkoda że nie ma i nie będzie tych szalonych lat 00'-10' gdzie jeden programista amator mógł napisać strone/projekt/grę i odnosił sukcesy. Teraz trzeba minimalnie 5-6 osób :-(
  • Odpowiedz