Aktywne Wpisy

Knaga_powrot +2
Za tydzień już odbiór pojazdu więc zadecydujcie jakie blachy mają znaleźć się na pojeździe lub podajcie swoje pomysły
B0 (5 znaków max)
#motoryzacja #zycietruckera
B0 (5 znaków max)
#motoryzacja #zycietruckera
źródło: -xJ86QxC
PobierzBlachy
- B0 KNAGA 75.0% (60)
- B2 XDDDD 25.0% (20)

qtass +43
Najwieksza beka to jest z Papszuna.
Gosc z klubu ktory walczy o wszystko i radzi sobie niezle, poukladanego, z bogatym wlascicielem, klubu gdzie mial mocna pozycje i duzo wladzy trafi do klubu „walczacego o spadek”.
Bez pucharow europejskich, bez pucharu polski, w ktorym jest chaos a on sam bedzie mial ulamek wladzy jak w Rakowie. Do tego przy kazdym wiekszym potknieciu wyleci na bruk bo pudel tak zarzadza.
O
Gosc z klubu ktory walczy o wszystko i radzi sobie niezle, poukladanego, z bogatym wlascicielem, klubu gdzie mial mocna pozycje i duzo wladzy trafi do klubu „walczacego o spadek”.
Bez pucharow europejskich, bez pucharu polski, w ktorym jest chaos a on sam bedzie mial ulamek wladzy jak w Rakowie. Do tego przy kazdym wiekszym potknieciu wyleci na bruk bo pudel tak zarzadza.
O

Chcę podłączyć internet ze ściany; mam skręcone kable: dwa białe i niebieski z zielonym. Z tego co się dowiedziałem powinienem podłączyć je do środkowych drucików z wtyczki sieciowej. Gdy podłączam telefon działa.
Dlaczego gdy podłączam modem nie działa?
źródło: comment_Yoiz4Cj5FjZZF4RUwSGM1bsVzcIZ15jy.jpg
Pobierz@Jarek_P: Bardzo przykro mi to czytać. Ale spoko ja też spotkałem w budowlance inżynierów z uprawnieniami, którzy mapki geodezyjnej czytać nie umieli. Jeśli masz 4 żyły i możesz puścić jeden sygnał na jednej parze a drugi na drugiej , to dlaczego tego nie mieli zrobić? I tak zrobili. A podłączałem raz sam
@ZygoteNeverborn: i od samego ONU ciągnęli do Ciebie te dwie pary zamiast jednej? Dublując zajętość kabla i ograniczając w ten sposób własne możliwości przyłączeniowe dla innych abonentów? Gdzie tu sens i gdzie logika, jaki operator tak robi, a przede wszystkim: po co? Może po prostu splitter miałeś